Ήθελε να δώσει μια τρυφερή αγκαλιά στο ψάρι του. Δεν ήξερε όμως ότι αυτό δεν μπορούσε.

Μια σοκαρισμένη μητέρα, εξήγησε πώς ο γιος της σκότωσε το κατοικίδιο χρυσόψαρο τους χωρίς να το θέλει, αφού το έβγαλε έξω από τη δεξαμενή για να του δώσει μια αγκαλιά.

Η Τόρι Χάμλιν, από τη Γεωργία, δήλωσε πως βρήκε τον τετράχρονο γιο της Everett να κοιμάται και να λικνίζει τα ψάρια του, όταν πήγε για να τον ελέγξει αν κοιμόταν.

Το αγόρι ένιωθε συντετριμμένο, όταν η μαμά του τον ξύπνησε και του είπε ότι το ψάρι, το οποίο είχε πολλαπλά ονόματα, αλλά συνήθως αναφερόταν ως «Nemo», είχε πεθάνει.

Ο Everett αποκάλυψε ότι είχε σηκωθεί και αλίευσε τον Nemo από τη δεξαμενή επειδή «απλά ήθελε να το αγκαλιάσει», χωρίς να συνειδητοποιεί ότι το μικρό πλάσμα θα πεθάνει έξω από το νερό.

Η Τόρι είπε: «Αρχικά σοκαρίστηκα, αλλά όταν είπε ότι απλά ήθελε να το αγκαλιάσει σκέφτηκα, «Ω θεέ μου, αυτό είναι τόσο λυπηρό». Δεν σκέφτηκα ότι ήταν αστείο που το σκότωσε.

«Δεν γνώριζε τι έκανε. Ειλικρινά, είμαι έκπληκτη που κατάφερε και το έπιασε. Έχει κάποιες καλές ικανότητες σε αυτόν τον τομέα.

«Ίσως το ψάρι ήταν είχε συνηθίσει να τον βλέπει και ένιωθε άνετα μαζί του.

«Αγαπούσε το χρυσόψαρο. Ήταν πάντα στο υπνοδωμάτιό του. Λάτρευε να το κοιτάζει.

«Η δεξαμενή του είχε διάφορα φώτα χρώματος, έτσι του άρεσε να κοιτάζει το κάθε διαφορετικό έγχρωμο φως και να διαλέγει διάφορα αντικείμενα για να βάλει στη δεξαμενή.

«Δεν προσπάθησε ποτέ να το πάρει, πριν συμβεί εκείνο το βράδυ».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk