Για Πρώτη Φορά ο Άνθρωπος Κούκλα Αποκαλύπτει ΠΩΣ ήταν Μικρός. Πριν τον Δείτε Καθίστε στην Καρέκλα σας.
Www.true.gr

Για Πρώτη Φορά ο Άνθρωπος Κούκλα Αποκαλύπτει ΠΩΣ ήταν Μικρός. Πριν τον Δείτε Καθίστε στην Καρέκλα σας.

Η συνεχής χρήση των εφαρμογών όπως το Instagram και η κοινοποίηση φωτογραφιών, έχει επηρεάσει την κοινωνία για το τι θεωρείται «ελκυστικό».

Τα μοντέλα στο Instagram περνούν ώρες επεξεργασίας και τελειοποίησης των selfie φωτογραφιών τους, πριν τις κοινοποιήσουν στους fans τους.

Ως εκ τούτου, εμείς οι καταναλωτές παγιδευόμαστε σε έναν φαύλο κύκλο κατηγορίας αυτών των ιδανικών, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να ζούμε με αυτά.

Ο άνθρωπος που ονομάζεται και «ανθρώπινη κούκλα Ken» δήλωσε ανοιχτά ότι απολαμβάνει να είναι μέρος μιας «νέας γενιάς μιας σύγχρονης κοινωνίας», στην οποία μπορεί εύκολα να ανακαλύψει τον εαυτό του με πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Ο Ροντρίγκο Άλβες, φαίνονταν δραματικά διαφορετικός πριν από τις χειρουργικές πλαστικές του ύψους των 380.000 ευρώ. Ο Άλβες, ο οποίος έχει περάσει το ήμισυ της ζωής του κάνοντας πολλές επεμβάσεις, είναι πεπεισμένος ότι γεννήθηκε σε λάθος σώμα.

Ο 34χρονος ήταν πρόθυμος να δείξει στους οπαδούς του πόσο μακριά έφτασε στην προσπάθειά του για την «τελειότητα».

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε: «Δεν γεννήθηκα έτσι. Ήταν για μένα ένα μακρύ ταξίδι και είναι μια συνεχής διαδικασία, εκπροσωπώ τη νέα γενιά μιας σύγχρονης κοινωνίας όπου έχω την ελευθερία να είσαι αυτό που θέλω.

Αισθάνομαι καλά να είμαι στο σπίτι και να μπορώ να αφήσω κάτω τα μαλλιά μου, να είμαι ξυπόλητος, να μη φοράω φανταχτερά ρούχα και μακιγιάζ και να ακούω μόνο τον ήχο των πουλιών που τραγουδούν και το αεράκι από τη θάλασσα που φυσάει δέντρα».

https://www.instagram.com/p/BYipXv4HwWP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy


Μέχρι τώρα, έχει υποστεί 58 επιχειρήσεις, η πρώτη από τις οποίες έλαβε χώρα το 2000. Αποκάλυψε ότι έχει αναζητήσει τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, για να τον βοηθήσουν να γίνει ο «αληθινός εαυτός» του.

Βέβαια, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του Alves πριν από τις χειρουργικές επεμβάσεις του αποκαλύπτεται πόσο δραματικός ήταν ο μετασχηματισμός:

Μιλώντας στο Sun Online: «Γεννήθηκα σε λάθος σώμα και έχω περάσει όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να αποκαλύψω τον πραγματικό εαυτό μου».

«Τώρα έχω επιτύχει το πρόσωπο και το σώμα των ονείρων μου και σκοπεύω να σταματήσω τη διαδικασία γήρανσης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία βλαστοκυττάρων».

«Είχα ήδη χρησιμοποιήσει βλαστοκύτταρα τα οποία εγχύθηκαν στο πρόσωπό μου, το κεφάλι και το αίμα μου».

«Ο στόχος μου είναι να μοιάζω πάντα νέος και να διατηρώ τη μοναδική μου εμφάνιση, δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος ή άλλος Ροντρίγκο Άλβες που μοιάζει με εμένα».

«Λαμβάνω μεγάλη προσοχή λόγω της τεχνητής μου εμφάνισης – αλλά τελικά αγαπώ τον εαυτό μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα».


Ο Άλβες αποκάλυψε ότι η επιθυμία του για τέτοια δραστική αλλαγή, προήλθε από τον εκφοβισμό που έλαβε στο σχολείο. «Στην ηλικία των 17 ετών είχα την πρώτη μου πλαστική χειρουργική επέμβαση».

Και υπονοώντας ότι όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν είχε λάβει κάποια υποστήριξη, συνέχισε: «οι γονείς μου πήραν διαζύγιο, γι’ αυτό δεν τους ενόχλησα. Αν το είχαν παρατηρήσει ή οι δάσκαλοι, θα ήταν μια πολύ διαφορετική κατάσταση».

Από τότε έχει παρακολουθήσει συνεδρίες θεραπείας, σε μια προσπάθεια να προσπαθήσει να κατανοήσει τα κίνητρα πίσω από τις ενέργειές του.

«Μετά από ένα χρόνο θεραπείας, οι γιατροί συμφώνησαν ότι ήμουν απολύτως υγιής αλλά ότι είχα απλώς ένα θέμα με την εικόνα μου στον καθρέφτη».

Ο Alves αποφάσισε να το μετριάσει πάντως το χειρουργείο. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται πλέον να κάνει γαστρικά bypass, αλλά θα χτυπηθεί στο γυμναστήριο αντ’ αυτού.

Back to spain without a return ticket ?? #yolo

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr