«Ήταν ηλίθιος»: Μητέρα έγραψε έναν σκληρό επικήδειο για τον γιο της, «για να σώσει άλλους»

Ο επικήδειος μιας μητέρας για τον νεκρό της γιο έγινε viral στις ΗΠΑ, καθώς χρησιμοποίησε αιχμηρή γλώσσα για να σώσει άλλους νέους από τα λάθη που οδήγησαν στον θάνατο του παιδιού της.

«Ο Κόντι Τζέιμς μας άφησε στις 8 Αυγούστου 2020, εξαιτίας τραυματισμών που του προκλήθηκαν επειδή ήταν ηλίθιος», έγραψε για τον 25χρονο γιο της η Κόλιν Λιντς.

Ο επικήδειος της έγινε viral, καθώς η Λιντς θέλησε να προειδοποιήσει τους νέους για τους θανάσιμους κινδύνους που ενέχει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ πριν την οδήγηση.

Ο Τζέιμς Χόλαντ, σωφρονιστικός υπάλληλος από τη Νέα Υόρκη σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ οδηγούσε μεθυσμένος. «Ήπιε, οδήγησε και δεν φόρεσε την ζώνη ασφαλείας. Σας παρακαλώ. Μην είστε ηλίθιοι». Η μητέρα του νεκρού υποστήριξε πως παρά την οδύνη της, διάλεξε συνειδητά αυτή την σκληρή διατύπωση για να αποθαρρύνει άλλους από το να κάνουν το ίδιο.

«Λυπάμαι αν νιώθετε ότι δεν ήταν πρέπον, αλλά ήταν σκληρό και ειλικρινές. Αγαπούσα αυτό το παιδί περισσότερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Το όμορφο, έξυπνο, πανέμορφο αγόρι μου. Τον αποκάλεσα βλάκα γιατί έκανε πανηλίθια πράγματα», έγραψε στο Facebook απαντώντας στα σχόλια.

«Αν αυτός ο επικήδειος κάνει έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να ξανασκεφτεί πριν οδηγήσει πιωμένος, δεν θα έχω τις παραμικρές τύψεις».