Ήταν η Καλύτερη Αεροσυνοδός της Εταιρίας. Μετά από αυτό που την έπιασαν να Κάνει όμως την Έστειλαν Αμέσως στην Φυλακή.
Www.true.gr

Ήταν η Καλύτερη Αεροσυνοδός της Εταιρίας. Μετά από αυτό που την έπιασαν να Κάνει όμως την Έστειλαν Αμέσως στην Φυλακή.

Μια Ινδή αεροσυνοδός συνελήφθη κατά την προσπάθειά της να μεταφέρει λαθραία σχεδόν 500.000 δολάρια από τη χώρα. Οι αρχές εξέτασαν τις αποσκευές που ανήκαν στην αεροσυνοδό, Devshi Kulshreshtha, 25 ετών, και βρήκαν χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων που είχε κρύψει κάτω από καλλυντικά και παπούτσια.

Τα χαρτονομίσματα είχαν συσκευαστεί σε αλουμινόχαρτο, για να αποφευχθεί η ανίχνευσή τους απο τον ανιχνευτή ακτίνων Χ.

Η πτήση της Jet Airways έφευγε από το Δελχί για το Χονγκ Κονγκ στις 2 το πρωί τη Δευτέρα. Η Kulshreshtha συνελήφθη και εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο του Δελχί.Οι αξιωματούχοι της DRI, δήλωσαν ότι βρήκαν στην κατοχή της 480,200 δολάρια τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτα.

Η Kulshreshtha, φαίνεται ότι συνεργάζονταν με έναν κάτοικο του Νέου Δελχί με το όνομα Amit Malhotra, ο οποίος διαχειριζόταν ένα δίκτυο με λαθραίο νόμισμα.

Ο Malhotra θα εισέπραττε χρήματα από τους εμπόρους χρυσού στο Δελχί και θα τα έστελνε. Τα χρήματα θα μεταφέρονταν στην Ινδία με τη μορφή χρυσού.Ο Malhotra, ο οποίος είχε γίνει φίλος με την Kulshreshtha πριν από έξι μήνες στην Κούλσρεστα, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης στην Ινδία, συνελήφθη επίσης.

Η DRI υποπτεύεται ότι και μερικά άλλα μέλη του πληρώματος της Jet Airways, μπορεί να συμμετέχουν επίσης στη ρακέτα λαθρεμπορίου.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr