Ήταν 2η επιλογή στο MasterChef: Ο σεφ που απέρριψε την πρόταση του Star και «χάρισε» τη θέση του στον Κουτσόπουλο
Www.true.gr

Ήταν 2η επιλογή στο MasterChef: Ο σεφ που απέρριψε την πρόταση του Star και «χάρισε» τη θέση του στον Κουτσόπουλο

Όσο απίστευτο κι αν μας φαίνεται, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Star...

Αποτέλεσε την απόλυτη έκπληξη στο MasterChef και με το χιούμορ του κατάφερε να εξελιχθεί σε αγαπημένο κριτή του Twitter.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάλεψε στα ίσα με τους «παλιούς» Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, κερδίζοντας για τα καλά μια θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι πως για το Star αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή, καθώς αρχική πρόθεση του σταθμού ήταν τη θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου να πάρει ένας τηλεοπτικός σεφ… βιτριολικός.


Ο λόγος για τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Έρρικα Ρούσου και το Down Town αποκάλυψε πως ήταν να αποτελέσει κομμάτι της κριτικής επιτροπής του MasterChef αλλά τα χάλασαν με την παραγωγή στο οικονομικό κομμάτι.

«Θα πήγαινες ως κριτής στο MasterChef;», ρωτήθηκε. Η απάντησή του;


«Ήταν να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχα κι ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Αλλά γιατί με ρωτάς; Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε;».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μποτρίνι βρισκόταν στον ΑΝΤ1 πριν το Hell’s Kitchen, με το My Way το οποίο παρουσίαζε μέχρι το 2017 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έτσι, η πρόταση του Star ήρθε πριν το 2018, με την αποχώρηση Σκαρμούτσου…

Πηγη dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr