«Είσαι το Ταίρι μου»: Πρωταγωνίστριες άρχισαν τα χαστούκια μετά τα γυρίσματα
Www.true.gr

«Είσαι το Ταίρι μου»: Πρωταγωνίστριες άρχισαν τα χαστούκια μετά τα γυρίσματα

18 χρόνια πέρασαν από το πρώτο επεισόδιο του «Είσαι το Ταίρι μου» στο Mega, με το τηλεοπτικό κοινό να εξακολουθεί μέχρι σήμερα να θεωρεί τον έρωτα Στέλλας – Σωτήρη έναν από τους ωραιότερους τηλεοπτικά.

Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης κατάφεραν να αγαπηθούν όσο ελάχιστοι, με την πρώτη να προχωρά τόσα χρόνια μετά σε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.

Όπως είπε, η ίδια και μία από τις άλλες κυρίες που έλαβαν μέρος στη σειρά, κατέληξαν να… παίζουν χαστούκια λόγω έντασης και πανικού.

Τι ακριβώς συνέβη;


«Δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάει για γυρίσματα στην Αυστραλία με το «Είσαι το ταίρι μου» και κλειστήκαμε με τη Σοφία Βογιατζάκη σε ένα ασανσέρ στον 25ο όροφο, αφού είχαμε τελειώσει τη δουλειά μας. Μείναμε εκεί 25 λεπτά γιατί οι υπόλοιποι είχαν κλειστά τα κινητά τους, αφού ήταν πάνω στο γύρισμα. Έφαγα όλη την υστερία και τους φόβους του κόσμου που είχε η Βογιατζάκη μέσα της.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά 25 λεπτά που στην αρχή άρχισε να γελάει υστερικά, μετά να κλαίει υστερικά και μετά αρχίσαμε τα χαστούκια. Στο τέλος εμφανίστηκε ένας Αυστραλός, ο οποίος άκουσε τις φωνές μας, γιατί φωνάζαμε ‘help’. Το ασανσέρ είχε μέσα τηλέφωνο, καλέσαμε την πυροσβεστική, αλλά δεν ξέραμε να τους πούμε που να έρθουν. Οπότε, εμφανίστηκε μέσα στη νύχτα ένας ένοικος του κτιρίου, μας άκουσε που φωνάζαμε ‘help’ και μας άνοιξε.


Είδε δύο χοντρές να πέφτουν πάνω του σαν τις τρελές και να ουρλιάζουν ότι τον αγαπούν και είχε μείνει άφωνος», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»!

πηγη: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr