Είσαι Lady! H Άντζελα Δημητρίου τραγούδησε στη Βροχή για τα 40 χρόνια της Καριέρας της!

Μια μεγάλη συναυλία έγινε χθες στο Βεάκειο, γεμάτη από… Άντζελα Δημητρίου! Η ντίβα του λαϊκού τραγουδιού τραγούδησε έχοντας δίπλα της τους διάσημους φίλους και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο θέατρο του Πειραιά και απόλαυσε τα τραγούδια της Άντζελας ακόμα και με …βροχή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν απλά υπέροχη μέσα στο μαύρο μάξι φόρεμά της και συνέχισε να τραγουδά παρά τη βροχή που ξεκίνησε κάποια στιγμή στον Πειραιά! Ο Πέτρος Χόντος και το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τις στιγμές!

Ήταν μια μεγάλη γιορτή για την Άντζελα στην οποία συμμετείχαν οι Αντύπας, Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Βασίλης Καρράς, Δημήτρης Κοντολάζος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και special guest η τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Ziynet Sali!

Δυστυχώς οι θαυμαστές της αγαπημένης τραγουδίστριας την απόλαυσαν μόνο για μισή ώρα με 40 λεπτά αφού τελικά η συναυλία σταμάτησε λόγω δυνατής βροχής. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό από την παραγωγή της συναυλίας αν θα επαναληφθεί ή όχι λόγω της μικρής της διάρκειας. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση

Δες φωτογραφίες

Η σύζυγος του Βασίλης Λεβέντη Νατάσα Μεντεσίδου, (με το ροζ) Χάρης Σιανίδης, Χριστίνα Αλούπη, Στέλλα Δημητρίου

Δημήτρης Κοντολάζος, Βασίλης Καρράς, Άντζελα Δημητρίου , Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ziynet Sali, Στέλιος Διονυσίου, Αντύπας

πηγή: tlife.gr