Ήρθε η ώρα να βρεις τη σωστή απόχρωση ρουζ για τη δική σου επιδερμίδα
Www.true.gr

Ήρθε η ώρα να βρεις τη σωστή απόχρωση ρουζ για τη δική σου επιδερμίδα

Το σωστό ρουζ ολοκληρώνει το μακιγιάζ και σου προσφέρει δροσιά και φρεσκάδα

Σίγουρα έχουν υπάρξει αρκετές φορές που αγοράσαμε ένα του οποίου το χρώμα μας άρεσε εξαιρετικά στη συσκευασία, ωστόσο όταν το τοποθετήσαμε στα μάγουλά μας καταλάβαμε πως δε μας ταιριάζει ιδιαίτερα! Γι’ αυτό το λόγο, το issue magazine είναι εδώ ώστε να σε βοηθήσει να βρεις τη σωστή απόχρωση για το δικό σου τόνο επιδερμίδας!

#Ανοιχτόχρωμη 

Αν είσαι από τις κοπέλες που η επιδερμίδα τους είναι ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη, οι ιδανικές αποχρώσεις για εσένα είναι οι πιο απαλές ώστε το ρουζ σου να μη κάνει μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα σου και να υπάρχει μία αρμονία στο μακιγιάζ σου! Προτίμησε λοιπόν τις απαλές ροζ και κοραλί αποχρώσεις, όπως και τις πιο soft ροδακινί!


#Σταρένια

Για εσάς με τον πιο σταρένιο τόνο δέρματος, οι λίγο πιο βαθιές αποχρώσεις θα δας δώσουν τα κατάλληλα αποτελέσματα. Όταν λοιπόν αγοράζετε ρουζ, επιλέξτε χρώματα όπως το πλούσιο και έντονο ροζ, το πιο ζεστό μωβ αλλά και ένα βαθύ ροδακινί θα ήταν ο,τι πρέπει για την επιδερμίδα σας!


#Σκουρόχρωμη

Τώρα θα προχωρήσουμε στα κορίτσια με το πιο σκουρόχρωμο δέρμα, τα οποία συνήθως έχουν όπως είναι φυσικό το αντίθετο πρόβλημα από αυτές με την ανοιχτή επιδερμίδα! Πιο συγκεκριμένα, πολλές φορές τα ρουζ δεν γράφουν σωστά στον τόνο του δέρματός τους και αλλοιώνεται σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Γι΄αυτό λοιπόν να προτιμάτε τις βαθιές φουξ αποχρώσεις, τις ζεστές καφέ, ακόμη και τις έντονες μανταρινί!

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr