Ειρήνη Λαγούδη: Αυτό ήταν το Μεγάλο Μυστικό της Άτυχης 44χρονης. Τα Αντικαταθλιπτικά και ο Γιατρός.
Www.true.gr

Ειρήνη Λαγούδη: Αυτό ήταν το Μεγάλο Μυστικό της Άτυχης 44χρονης. Τα Αντικαταθλιπτικά και ο Γιατρός.

Μια αποκάλυψη μέσα από το ρεπορτάζ έρχεται να ρίξει φως σε κάποια αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από το Μεσολόγγι.

Το δυνατό θρίλερ με διαρκώς κλιμακούμενη ένταση, αινιγματική ατμόσφαιρα και αγωνία παίρνει εντελώς διαφορετική διάσταση μέσω των αποκλειστικών πληροφοριών από την ειδική επιστημονική ομάδα που εργάζεται αθόρυβα πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Adiakritos η άτυχη τρίτεκνη μητέρα λάμβανε χρόνια θεραπευτική αγωγή με αντικαταθλιπτικά χάπια. Τα δισκία που της χορηγήθηκαν με ιατρική συνταγή περιείχαν εσκιταλοπράμη(escitalopram), μια φαρμακευτική ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και συναφών διαταραχών όπως η γενική αγχώδης διαταραχή (ΓΑΔ), η κοινωνική αγχώδης διαταραχή, η ψυχαναγκαστική-καταναγκαστική διαταραχή (OCD), η διαταραχή πανικού με ή χωρίς αγοραφοβία. Ωστόσο απορίας άξιο είναι γιατί στη μοιραία γυναίκα χορηγήθηκε η μέγιστη δόση των 20 mg ημερησίως ενώ η συνήθης δόση είναι 10 mg άπαξ ημερησίως και ανάλογα με την απόκριση του ασθενούς…

Έκπληξη αποτελεί και το πρόσωπο του γιατρού που της συνταγογραφούσε τη συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με επίσημα ιατρικά στοιχεία η σοβαρότερη παρενέργεια των συγκεκριμένων φαρμάκων είναι ο Αυτοκτονικός Ιδεασμός! Η ανάρρωση από την κατάθλιψη και η γενικότερη κινητοποίηση του οργανισμού, μπορεί να προκαλέσει έντονες σκέψεις θανάτου και συνιστάται επιτήρηση του ασθενούς. Τα συγκεκριμένα ευρήματα φαίνεται να δίνουν απαντήσεις στο αίνιγμα του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη και σιγά-σιγά ξεδιαλύνουν το ομιχλώδες τοπίο για τα πραγματικά αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Πηγή blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr