Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έβαλε το Κόκκινο Μαγιό και ανέβασε την θερμοκρασία. Τέτοιο Σώμα Δεν έχουνε πολλές
Www.true.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έβαλε το Κόκκινο Μαγιό και ανέβασε την θερμοκρασία. Τέτοιο Σώμα Δεν έχουνε πολλές

«Φωτιά» στα κόκκινα η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Πήγε για βουτιές και ανέβασε την θερμοκρασία!

Η τραγουδίστρια που είχε λάβει μέρος και στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor» ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, καθώς ανάβει «φωτιές» με το κατακόκκινο μπικίνι της.

Η ίδια, δηλώνει ελεύθερη και ωραία μετά από τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη, αν και έχουν γίνει προσπάθειες επανασύνδεσης. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει:


«Είμαι πολύ ευαίσθητη, γι’ αυτό κι έχω φτιάξει μια άμυνα χωρίς να το ξέρω προς τα έξω. Χωρίς να με ξέρει κάποιος βλέπει τη σκληρή και τη δυναμική μου πλευρά, γιατί όλο το υπόλοιπο προσπαθώ να το προστατεύσω. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω στεναχωρηθεί έντονα, έχω απογοητευτεί έντονα, οριακά στο να σκεφτώ να τα παρατήσω. Είμαι υπερβολική πάντα, γενικά, στα συναισθήματά μου. Είτε είναι θετικά, είτε είναι αρνητικά. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω προσπαθήσει να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτό που βλέπετε. Εγώ δεν κρίνω έναν άνθρωπο από την εξωτερική του εμφάνιση…».

Δείτε τις «καυτές» φωτογραφίες με το καλίγραμμο κορμί της!
Για τον ιδανικό άντρα εξομολογήθηκε:

«Είμαι παραδοσιακή. Έχω μάθει ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα. Στο παρελθόν με βόλευε να ξέρουν ότι είμαι δεσμευμένη για να έχουν λιγότερες κρούσεις. Ο ιδανικός άντρας για εμένα πρέπει να είναι ευγενικός, να έχει χιούμορ, παιδεία και όμορφη ψυχή…».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr