Ειρήνη Λαγούδη: Μαρτυρία «Φωτιά» Ανατρέπει τα Πάντα «Την Είδα στον Γεράκα λίγο πριν Πεθάνει και Καλούσε...»
Www.true.gr

Ειρήνη Λαγούδη: Μαρτυρία «Φωτιά» Ανατρέπει τα Πάντα «Την Είδα στον Γεράκα λίγο πριν Πεθάνει και Καλούσε…»

Μία μαρτυρία «φωτιά» στο Star έρχεται να περιπλέξει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Ένας άντρας αποκάλυψε ότι το Σάββατο (06.01.2018) – την ημέρα που εξαφανίστηκε – είδε την 44χρονη στον Γέρακα.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο Γέρακα μένει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.

«Το βράδυ του Σαββάτου άκουσα μία γυναίκα να φωνάζει σα να κινδυνεύει και στο τέλος ακούστηκε ένα «βοήθεια» με πνιγμένη φωνή και παύση. Προηγήθηκε πριν από το «βοήθεια» καυγάς έντονος, η ίδια όμως φώναζε, δεν άκουσα αντρική φωνή. Και μετά με μία φωνή απόγνωσης σα να φώναζε «με χτυπάνε;» «με σκοτώνουν;» «βοήθεια», λέει ο μάρτυρας στο Star, χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία αλλά και τα χαρακτηριστικά του.

Ειρήνη Λαγούδη: Το ξέσπασμα του αδελφού τηςΣτο μεταξύ ο αδελφός της άτυχης 44χρονης ξεσπάει στο Star για όσους κάνουν λόγο για αυτοκτονία και μιλάει για έγκλημα.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν την στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ» λέει μιλώντας στο Star Channel.Ειρήνη Λαγούδη: Δείτε το βίντεο

Πηγή Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr