Ειρήνη Λαγούδη, Εξέλιξη Θρίλερ: Το Μπιτόνι, τα Αντικαταθλιπτικά και η Ανθρωποκτονία.
Www.true.gr

Ειρήνη Λαγούδη, Εξέλιξη Θρίλερ: Το Μπιτόνι, τα Αντικαταθλιπτικά και η Ανθρωποκτονία.

Σας έχω γράψει εδώ και καιρό πως η υπόθεση της Ειρήνης είναι πολύπλοκη και βρωμάει. Στην ιστορία μπλέκονται πολλοί και δεν είναι τυχαία η επιστροφή της δικογραφίας από τον Εισαγγελέα στην ασφάλεια για περαιτέρω διευκρινίσεις και συλλογή νέων καταθέσεις.

Ωστόσο οφείλουμε να πούμε πως για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ τόσο το δικό μας αλλά και της ιστοσελίδας Adiakritos. Απο την πρώτη στιγμή κάναμε λόγο για αυτοκτονία στην πολύκροτη υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα. Ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας πρατηρίου υγρών καυσίμων έχει καταγράψει την 44χρονη την ημέρα της εξαφάνισής της να βάζει στο μοιραίο μπιτόνι -το οποίο βρέθηκε αργότερα καμένο στο αυτοκίνητό της- πετρέλαιο κίνησης.

Σε άρθρο μας τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 αναφέραμε χαρακτηριστικά ότι ανάμεσα στα πέντε στοιχεία-φωτιά που «φωτίζουν» το πόρισμα της υπόθεσης είναι και το μοιραίο δοχείο για μεταφορά υγρών που έχει τα βασικότερα χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν να λυθεί το μυστήριο και να καταλήξουν οι Αρχές στην εκδοχή της αυτοχειρίας.Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 αποκαλύψαμε επίσης ότι η άτυχη τρίτεκνη μητέρα λάμβανε χρόνια θεραπευτική αγωγή με δισκία που περιείχαν εσκιταλοπράμη(escitalopram) μια φαρμακευτική ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης.

Ο κύβος ερρίφθη… Όλα πλέον τα στοιχεία «φωνάζουν» ότι ο θάνατος της 44χρονης προκλήθηκε από τα ίδια τα χέρια της και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας -το οποίο βόλευε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης- άρχισε να ξεθωριάζει…

Τέλος να τονίσουμε ότι υπάρχει ένα κομβικό σημείο της ιστορίας που προηγήθηκε της αυτοκτονίας -με ύποπτες κινήσεις προσώπου του περιβάλλοντος της εκλιπούσας- το οποίο μόνο αν η Πολιτική Αγωγή κατόπιν ερευνών το επεξεργαστεί σωστά μπορεί να θέσει εν αμφιβόλω την απόφαση και να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία ανατρέποντας την αρχική ετυμηγορία.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr