Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη – «Boμβα»: «Αυτοί είναι οι δολοφόνοι – Θέμα χρόνου οι συλλήψεις των δολοφόνων

Ραγδαίες εξελίξεις!
Οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη σκηνοθέτησαν τα πάντα ώστε να φανεί η δολοφονία της ως αυτοκτονία.

Αυτό δηλώνει αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο πρώην υπάρχηγος της Πυροσβεστικής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης Ειρήνης. Διαβάστε παρακάτω…

Ο κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης ανέφερε πως ήταν άρτια οργανωμένη και σκηνοθετημένη η ανθρωποκτονία για να δείχνει ως αυτοκτονία!

Τουλάχιστον τρια πρόσωπα σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Κώστα Ζώη εμπλέκονται στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Ενώ ο κ. Βασίλης Ταουξής αναρωτιέται στην κάμερα του Star πως βρήκαν το κουράγιο να αφήσουν ορφανά τρια παιδιά και να στείλουν τη μητέρα τους στο τάφο.

«Οι δολοφόνοι της Ειρήνης έχουν πια όνομα και επίθετο και είναι θέμα χρόνου να μάθουμε ποιοι είναι!» είπαν στο Star οι άνθρωποι της Ειρήνης Λαγούδη.

Για τις παραλείψεις που έκαναν οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη ήταν αυτές που προκάλεσαν τις υποψίες του κ. Τάσου Δέδε, τεχνικού σύμβουλου της οικογένειας.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στην υπόθεση – θρίλερ με το μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της άτυχης οικογένειας – Ποιοι είναι οι δύο άνδρες «μυστήριο» που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα σχετικά με την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 44χρονης μητέρας Ειρήνης Λαγούδη, στην Αιτωλοακαρνανία.

«Ξέρουμε ποιοι είναι οι ύποπτοι της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Ο ρόλος δύο ανδρών
Πρόκειται για δύο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στο στενό φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που φέρονται να την είδαν ζωντανή. Ο ένας από αυτούς μπήκε εξ αρχής στο μικροσκόπιο των Αρχών, λόγω της στενής σχέσης που διατηρούσε με την Ειρήνη Λαγούδη.

Συγκεκριμένα, ο ένας ύποπτος είναι Έλληνας και στενός φίλος της Ειρήνης και έχει κληθεί για κατάθεση τουλάχιστον οκτώ φορές. Μάλιστα σε κάποιες από αυτές πήγε στον εισαγγελέα συνοδεία αστυνομικών.

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, όταν εκείνη εξαφανίστηκε επικοινώνησε με αυτόν τον άνδρα, ζητώντας να μάθει πότε είχε δει την Ειρήνη τελευταία φορά.

Ισχυρίστηκε ότι είχε να τη δει μέρες. Αποκαλύφθηκε όμως στη συνέχεια ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στην παραλία Μυρτιάς. Συναντήθηκαν για να διευθετήσουν ένα προσωπικό τους ζήτημα και αμέσως μετά, όπως λέει, αποχώρησε.


Ο δεύτερος ύποπτος είναι από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης μητέρας, ηλικίας περίπου 55 ετών. Ήταν μαζί με τον 50χρονο και την Ειρήνη Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα τη μοιραία μέρα.

Η ανακρίτρια θα ξεσκονίσει εκ νέου τις καταθέσεις τους και δεν αποκλείεται να τους καλέσει στο γραφείο τους για να δώσουν εξηγήσεις. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αυτή αναμένονται ραγδαίες και δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις όταν προσωποποιηθούν οι ποινικές διώξεις.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση

«Γι αυτό σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη»
Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρή στο μισοκάμενο αυτοκίνητό της η Ειρήνη Λαγούδη, η οικογένειά της ψάχνει όχι μόνο τους δολοφόνους αλλά και το κίνητρο. Γιατί σκότωσαν μια μητέρα τριών παιδιών που δεν είχε κανέναν εχθρό; Μετά από εννιά μήνες έχουν την απάντηση:

«Εγώ θεωρώ ότι μπλέξαμε οικονομικά, κοινωνικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, αισθηματικά και κάπου υπήρξε αδιέξοδο. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε στο Star ο κ. Βασίλης Ταουξής.

Η ανακρίτρια Αγρινίου θα καλέσει τις επόμενες μέρες για καταθέσεις τους εμπλεκόμενους, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει από την αστυνομία νέες έρευνες.

Η εισαγγελέας Αγρινίου κατέληξε ότι πρόκειται για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία και άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αναφέρει μάλιστα ότι αυτός ή αυτοί που δολοφόνησαν την Ειρήνη Λαγούδη ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν, καθώς βρίσκονταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Πηγη newsbomb.gr