Η Ειρήνη Καζαριάν έβαλε το μικροσκοπικό της Μαγιό και έτσι απλά... Γκρέμισε το Instagram
Www.true.gr

Η Ειρήνη Καζαριάν έβαλε το μικροσκοπικό της Μαγιό και έτσι απλά… Γκρέμισε το Instagram

Μα τι σώμα είναι αυτό πια;


Την Ειρήνη Καζαριάν τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Το κορίτσι από την Αρμενία με τα μεγάλα πράσινα μάτια, εντυπωσίασε κοινό και κριτές από τις οντισιόν ακόμη και θα μας φαινόταν πολύ περίεργο εάν τελικά δεν έπαιρνε μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Εν τέλει η πρασινομάτα καλλονή όχι μόνο μπήκε, αλλά βγήκε και νικήτρια στο τέλος από το σπίτι, με ένα χρηματικό έπαθλο κι ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στην τσέπη της. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε όλο το account της Ειρήνης για να δούμε πόσο s y είναι, μία και μόνο φωτογραφία της ήταν αρκετή για να καταλάβουμε.

Το sxiness της όμως έχει ανέβει πια σε άλλο level και θα το αντιληφθείς και μόνη σου κοιτάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες της.


Η Ειρήνη Καζαριάν μας έχει συνηθίσει από το GNTM σε αρκετά   εμφανίσεις και πόζες, και μετά τη νίκη της στο reality το ίδιο συνέχισε να συμβαίνει και στο account της

Πρόσφατα η Ειρήνη είχε τα γενέθλιά της και η φωτό αυτή με το   μικροσκοπκό μπκίνι της που τραβήχτηκε στο πάρτι της, κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr