Ειρήνη Ερμίδου: Σε μία πόζα όπως δεν την έχεις φανταστεί – Την είχαμε πολύ ντροπαλή για να κάνει κάτι τέτοιο

Δες τη φωτό που ανέβασε


Την Ειρήνη Ερμίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model τη σεζόν που μας πέρασε. Και ναι θα μπορούσες να πεις πως δεν ήταν ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Αρκετά αγοροκόριτσο, έπαιζε ποδόσφαιρο και δεν είχε φορέσει ποτέ της τακούνια. Όλα αυτά όμως άλλαξαν όταν από τις οντισιόν πέρασε στο bootcamp και ύστερα στο σπίτι του GNTM.

Η Ειρήνη άλλαξε, της έφτιαξαν τα μαλλιά, έμαθε να κάνει πασαρέλα με ψηλοτάκουνα, και γενικά δεν θύμιζε σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε στις οντισιόν. Μετά την έξοδό της από το σπίτι, έκανε κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις, ενώ άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της.

Και αν αναρωτιόσουν που βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα γιατί την έχεις χάσει, τότε η φωτογραφία που ανέβασε στα stories της ίσως σε ανταμείψει. Η Ειρήνη πόζαρε έτσι όπως δεν την φαντάστηκες ποτέ και μας άφησε άφωνες. Μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε topless ήταν αρκετή για να μας κάνει να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.

Η Ειρήνη Ερμίδου δεν ήταν ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα

Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στις οντισιόν και πιστέψαμε σε εκείνη, και πως θα πάει καλά
Το παρατσούκλι της μέσα στο απιχνίδι ήταν Ρονάλντο, λόγω του αγαπημένου της ποδοσφαιριστή Αυτή την πόζα στο Instagram από τον Ρονάλντο όμως, δεν την περίμενες
Ιδού η topless φωτό της

Πηγή: queen.gr