«Ανείπωτη θλίψη» στην Κηδεία του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου – Σε Κατάσταση Σοκ τα παιδιά και η γυναίκα του

– Ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου που έπεσε στο καθήκον οδηγείται στην τελευταία του κατοικία – Το χωριό Ζάρακες στην Εύβοια ντυμένο στα μαύρα για τον πιλότο της Πολεμικής Αερροπορίας – Συγκλονίζουν τα παιδιά, η σύζυγος, οι γονείς και τα αδέρφια του αδικοχαμένου αξιωματικού – Ασφυκτικά γεμάτη η εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Σπαρακτικές σκηνές
Ο Επισμηναγός Νικόλαος Βασιλείου πέταξε για τη γειτονιά των Αγγέλων και η Εύβοια θρηνεί τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο πόνος στο χωριό του βουβός. Το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του Επισμηναγού θα γίνει στη 13.00 το μεσημέρι. Ήδη πλήθος κόσμου έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην εκκλησία. Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου οι σκηνές είναι σπαρακτικές.

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου που ανεβαίνουν έναν Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος. Ο πρώτος που έμαθε την τραγική είδηση ήταν ο δίδυμος αδερφός του που υπηρετούσε στην ίδια μονάδα στην Καλαμάτα. Ήταν εκείνος που μόλις ενημερώθηκε για το μεγάλο κακό, τηλεφώνησε στον πατέρα του.

Πλήθος κόσμου για την κηδεία του Επισμηναγού


Ο 39χρονος πιλότος ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Στο χωριό του επικρατεί θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή κοινωνία. Το «γελαστό παιδί» όπως τον έλεγαν, ένας άνθρωπος αισιόδοξος και αγαπητός.

Πηγη newsit.gr