ΗΠΑ: Αυτή είναι η μητέρα που χτυπούσε τον υιοθετημένο γιο της με αλυσίδα σκύλου και του έσπαγε τα δόντια
Www.true.gr

ΗΠΑ: Αυτή είναι η μητέρα που χτυπούσε τον υιοθετημένο γιο της με αλυσίδα σκύλου και του έσπαγε τα δόντια

Not enough punishment in the world for this one. 😢😠

Gepostet von Shared am Mittwoch, 13. Mai 2020

Μια γυναίκα στις συνελήφθη αφού φέρεται να χτύπησε τον υιοθετημένο 14χρονο γιο της με μια αλυσίδα σκύλου, τον γρονθοκόπησε και έβγαλε τα δόντια του με πένσα, σε ένα υπόθεση που ένας αστυνομικός χαρακτήρισε ως μια από τις πιο χειρότερες περιπτώσεις παιδικής κακοποίησης που έχει δει. Η Πατρίσια Χάιλερ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, φέρεται επίσης ότι να κακοποιούσε και τα άλλα παιδιά της, όλα επίσης υιοθετημένα. Η γυναίκα από την Φλόριντα συνελήφθη από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Santa Rosa, με τον Σερίφη Μπομπ Τζόνσον να την χαρακτηρίζει ως τη χειρότερη υπόθεση παιδικής κακοποίησης που είχε αντιμετωπίσει στην 38χρονη καριέρα του. Οι αρχές δήλωσαν ότι ανάγκαζε επίσης τον 14χρονο να κοιμάται στο τσιμέντο και έκανε αμυχιές στο κεφάλι και τα χέρια του χρησιμοποιώντας την πένσα, αναφέρει η Daily Mail. Η Κοινωνική Πρόνοια της Φλόριντα περιέγραψε τον 14χρονο ως «παιδί στόχο». «Η γυναίκα είναι εκεί που ανήκει, και ελπίζω ότι θα παραμείνει εκεί», είπε ο σερίφης αφού την φυλάκισε.

Η αστυνομία είπε ότι τον ανάγκαζε επίσης να γδύνεται και τον έπλενε στην μπροστινή αυλή με λάστιχο, ντροπιάζοντας τον έφηβο. «Έχω δει πολλά άσχημα πράγματα. Αλλά αυτό είναι πολύ κακό», είπε ο Σερίφης Μπόμπ Τζόνσον. «Ως πατέρας, με εξοργίζει. Κάποιος που μπορεί να το κάνει αυτό σε έναν άλλο άνθρωπο είναι αρκετά κακός, αλλά αν αρχίζεις να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί; Το παίρνουμε προσωπικά», πρόσθεσε. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι και τα άλλα τρία παιδιά που υιοθετήθηκαν από την Χάιλερ και τον σύζυγό της, Πέις, κακοποιήθηκαν επίσης. Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει το «παιδί-στόχο» όταν ήταν επτά ετών. Ο Σερίφης Μπομπ Τζόνσον είπε ότι η Χάιλερ είχε «ιδιαίτερο ενδιαφέρον» για τον έφηβο, συχνά κακοποιώντας τον.


Ο αστυνομικός είπε ότι το παιδί σταμάτησε το σχολείο για δύο χρόνια για να αποφύγει να γίνει αναφορά για τους προφανείς τραυματισμούς που προκύπτουν από κακοποίηση. «Κακοποίησε αυτό το παιδί πολύ σοβαρά, και τον πήρε από το σχολείο και τον εκπαίδευε στο σπίτι για δύο χρόνια επειδή ήξερε ότι αν τον έστελνε στο σχολείο, προφανώς, κάποιος θα το ανέφερε», δήλωσε ο Τζόνσον. «Έτσι τον κρατούσε στο σπίτι.»
Η αστυνομία έχει απαλλάξει τον σύζυγο της Χάιλερ, καθώς φαίνεται ότι δεν εμπλέκεται στην κακοποίηση και πιστεύεται ότι είχε πολλές ώρες εργασίας. «Δεν υπάρχει ένδειξη ότι εμπλέκεται σε οποιαδήποτε κακοποίηση», δήλωσε ο σερίφης. Ήταν ένα από τα άλλα παιδιά της Χάιλερ που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία. Η Χάιλερ έχει ιστορικό κακοποίησης με παιδιά που είχε υιοθετήσει στο παρελθόν, έχοντας εναντίον της παρόμοιες καταγγελίες κακοποίησης. «Ήταν μια κακή κατάσταση για όλα τα παιδιά», δήλωσε ο Τζόνσον. Είπε ότι δύο παιδιά περιέγραψαν επίσης πράξεις κακοποίησης που είχαν βιώσει ενώ ζούσαν στο παρελθόν με την Χάιλερ. «Δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί κάτι τέτοιο», είπε ο Τζόνσον. «Όταν κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα παιδί, είναι τρομακτικό.»

Η 47χρονη συνελήφθη στις 8 Μαΐου και κατηγορείται για παιδική κακοποίηση και κρατείται στη φυλακή της Σάντα Ρόζα χωρίς τη δυνατότητα καταβολής εγγύησης. Αναμένεται να κατατεθούν περισσότερες κατηγορίες εναντίον της Χάιλερ, αλλά μένει να δούμε αν αφορούν τα άλλα παιδιά της. Και τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά βρίσκονται τώρα υπό κρατική φροντίδα. Ο Σερίφης Μπομπ Τζόνσον πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για το συμβάν. Ένας χρήστης του Facebook δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι ο σύζυγος της Χάιλερ δεν ήταν υπεύθυνος για την κακοποίηση που υπέστησαν τα παιδιά τους. Η Betty Coburger έγραψε: «Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό και αυτός ο πατέρας δεν αμφισβήτησε ποτέ γιατί ο γιος του κοιμόταν σε ένα κρύο πάτωμα. Αυτό πρέπει να ήταν φυσιολογική αντιμετώπιση στο σπίτι του. Βάλτε στην ηλεκτρική καρέκλα και τους δύο. Ας πρόσεχε.»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr