Αυτή η γυναίκα ήθελε να μειώσει χωρίς επέμβαση το μέγεθος από το στήθoς της. Ο Τρόπος που το έκανε τους Άφησε όλους με ανοιχτό το Στόμα!
Www.true.gr

Αυτή η γυναίκα ήθελε να μειώσει χωρίς επέμβαση το μέγεθος από το στήθoς της. Ο Τρόπος που το έκανε τους Άφησε όλους με ανοιχτό το Στόμα!

«Τα στήθη είναι λίπος σώματος, απλά και απλά»: Μία φανατική της γυμναστικής που ήθελε μείωση στήθους για να απαλλαγεί από το «τεράστιο» θώρακα που «μισούσε» αποκαλύπτει πώς Τα Κατάφερε

– Η Mel Cech, μια fitness trainer από τη Βρετανική Κολούμπια, μοιράστηκε τις πριν και μετά φωτογραφίες της αλλαγής της στο Instagram, διαρκείας επτά ετών
– Στην πρώτη φωτογραφία, τα μεγάλα στήθη της Mel ξεχύνονται από το στράπλες φόρεμα, ενώ στη δεύτερη την βλέπουμε να φοράει ένα τοπάκι και να έχει πολύ μικρότερο στήθος
– Η λάτρης της γυμναστικής εξήγησε ότι τα στήθη της είχαν συρρικνωθεί κατά τη διάρκεια των επτά ετών μετά την υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής και προπόνησης
– Η Mel είπε επίσης ότι ο νέος της τρόπος ζωής βοήθησε τη ρευματοειδή αρθρίτιδα της να βελτιωθεί
– Κάλεσε τις γυναίκες που σχεδίαζαν χειρουργική επέμβαση μείωσης του στήθους να δοκιμάσουν τη διατροφή και την άσκηση πρώτα όπως έκανε και αυτή
Μια γυναίκα που βρισκόταν κάποτε σε λίστα αναμονής για χειρουργική επέμβαση μείωσης του στήθους αποκάλυψε ότι μείωσε δραστικά το μέγεθος του μαστού της κατά τη διάρκεια επτά ετών μέσω της διατροφής και της άσκησης.
Η Mel Cech, μια fitness trainer από τη Βρετανική Κολούμπια, μοιράστηκε φωτογραφίες της μεταμόρφωσής της στο Instagram, δείχνοντας μια εικόνα του εαυτού του με πολύ μεγάλο στήθος δίπλα σε μια φωτογραφία της που φαινόταν κομψή, με πολύ μικρότερο στήθος.
Η λάτρης της γυμναστικής εξήγησε ότι ένας από τους καλύτερους φίλους της είχε στείλει την προηγούμενη εικόνα, ενδεχομένως να της υπενθυμίσει το πόσο «τεράστια» ήταν τα στήθη της και πώς έχουν «απομείνει» τώρα.

Νέα γυναίκα: Η Mel Cech έχει αλλάξει το μέγεθος των μαστών μέσω δίαιτας μια άσκησης, ποστάροντας φωτογραφίες από το πριν (αριστερά) και το μετά (δεξιά) στο Instagram


Μεταμόρφωση: Η fitness trainer από τη Βρετανική Κολούμπια δήλωσε ότι ήταν κάποτε σε λίστα αναμονής για να κάνει μείωση στήθους, αλλά δεν χρειάστηκε γιατί απλά ξεκίνησε να γυμνάζεται
Στην πρώτη φωτογραφία, τα στήθη της Mel ξεχειλίζουν από το στράπλες φόρεμα, ενώ καλύπτονται εντελώς από το μπλουζάκι της στη δεύτερη φωτογραφία.
«Αυτό ήταν πριν από επτά χρόνια και το μισούσα», έγραψε για τα στήθη στην φωτογραφία.
Η Mel εξήγησε ότι δεν μπορούσε να χωρέσει σε ρούχα που ήθελε και τα μεγάλα στήθη της την έκαναν να αισθάνεται «εξαιρετικά άβολα».
Σημείωσε ότι αισθάνθηκε σαν να αφαιρέθηκε το 90% του σωματικού βάρους της επειδή δυσκολεύονταν να τρέχει, να πηδά ή ακόμα και να μετακινείται.
«Ήμουν σε λίστα αναμονής για να κάνω χειρουργική επέμβαση για μείωση στήθους πέρα από την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας μου, και επίσης αγχωνόμουν για την σεξουαλικότητά μου. Δεν ήταν και πολύ διασκεδαστικός χρόνος στη ζωή μου! » Παραδέχτηκε.
Ξεκινώντας : Η Mel είπε ότι η φυσική της αλλαγή χρειάστηκε επτά χρόνια
Πρόοδος: Πριν χάσει βάρος, η Mel μισούσε τα μεγάλα στήθη της, που την έκαναν να αισθάνεται «εξαιρετικά άβολα»
Η Mel, που μεγαλώνει τώρα έναν γιο με το σύζυγό της, διαγνώστηκε με μια σοβαρή μορφή ρευματοειδούς αρθρίτιδας όταν ήταν μόλις 10 χρονών.
Ωστόσο, η ζωή της άλλαξε για πάντα όταν μπήκε σε ένα γυμναστήριο λίγους μήνες μετά την πρώτη λήψη της φωτογραφίας.
«Δεν είχα ιδέα τι έκανα αλλά βρήκα έναν personal trainer και ξεκίνησα», εξήγησε.
Όσο περισσότερο γυμναζόταν σταθερά, τόσο περισσότερο οι υγιεινές διατροφικές επιλογές έγιναν προτεραιότητα γι ‘αυτήν.

Δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση: «Τα στήθη είναι λίπος στο σώμα, απλά και ξεκάθαρα» εξήγησε η Mel
Βιντεο
Η Mel συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τον εαυτό της που γυμνάζονται και προετοιμάζει υγιεινά γεύματα για την εβδομάδα, και είπε ότι μέσω της διατροφής και της άσκησης μπόρεσε να απαλλαγεί από την ασθένεια της.
«Κοιτώντας το παρόν έχω αποφύγει πλήρως τη χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους, η αρθρίτιδα μου είναι σε ύφεση και είμαι στη καλύτερη φάση της ζωής μου», αποκάλυψε.
«Τα αποτελέσματα δεν φαίνονται εν μία νυκτί. Είναι επτά χρόνια γυμναστικής» πρόσθεσε.
Η Mel συνέχισε να παροτρύνει τους άλλους να παραμείνουν θετικοί και να σέβονται το σώμα τους τρώγοντας σωστά, «αυτό πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων».
«Η αποφυγή χειρουργικής επέμβασης ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ ακούσια για μένα γιατί μου δίδαξε την υγεία και τη διατροφή και βοήθησε τη [ρευματοειδής αρθρίτιδα] μου να βελτιωθεί», εξήγησε.
«Εάν σκέφτεστε χειρουργική επέμβαση, παρακαλώ δοκιμάστε την άσκηση και τη διατροφή, πρώτα. Τα στήθη είναι λίπος του σώματος, απλά και ξεκάθαρα.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr