Έκκληση απεγνωσμένων γονιών: Ο γιος μας μολύνθηκε από κοροναϊό, τα πράγματα είναι σοβαρά
Www.true.gr

Έκκληση απεγνωσμένων γονιών: Ο γιος μας μολύνθηκε από κοροναϊό, τα πράγματα είναι σοβαρά

Γονείς μωρού ενός έτους βλέποντας το παιδί τους να έχει μολυνθεί από τη τη νόσο του κοροναϊού κάνουν τα πάντα και ενημερώνουν όσους πιο πολλούς μπορούν για να μην ζήσει κανένα άλλο παιδί αυτό που ζει το δικό τους

Οι μητέρα και ο πατέρας του παροτρύνουν όλους τους γονείς να ακολουθήσουν τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης και παρότρυνε τους άλλους να σταματήσουν να αγοράζουν πράγματα που δεν χρειάζονται μέσα στον πανικό τους

Οι γονείς του  ενός έτους μωρού έχουν παρακαλέσει άλλους να πάρουν σοβαρά την πανδημία του κοροναϊού, αφού το παιδί τους έχει«μολυνθεί από τη νόσο».

Η οικογένεια, που ζει στην Κορνουάλη, έμαθε από γιατρό ότι ήταν ο γιος τους έχει νοσήσει  και τώρα πρέπει να απομονώθουν για μια περίοδο 15 ημερών.

Δημοσιεύοντας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είπε: «Οι παραλίες στην Κορνουάλη ήταν γεμάτες σήμερα, οι δρόμοι και τα καταστήματα είναι γεμάτα από ανθρώπους που αγοράζουν πράγματα που δεν χρειάζονται.

Το COVID19 αποτελεί σοβαρή απειλή για τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Ο Perry είναι τόσο άρρωστος σήμερα και η οικογένειά μας είναι τώρα απομονωμένη για 15 ημέρες, ελάχιστα.


‘80% των ανθρώπων θα νοσήσουν και προβλέπεται ότι 23.000 άνθρωποι θα πεθάνουν  στην Κορνουάλη αν δεν αλλάξουν οι πολίτες συμπεριφορά.

Μέχρι στιγμής στο Ηνωμένο Βασίλειο 422 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη νόσο και υπάρχουν 8.077 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.

 


 

« Η κατάσταση Είναι πολύ κακή. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην κατανοούν τη σοβαρότητα του τι συμβαίνει  και εξακολουθουν να φέρονται ως εγωιστές.


«Είμαστε αρκετά σοκαρισμένοι.  Απλώς παροτρύνω όλους να ακολουθήσουν τις κατευθυντήριες γραμμές.

«Ένα μωρό ή υγιής άνθρωποι 30 ετών μπορεί να είναι εντάξει, αλλά είναι οι ευάλωτοι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να κολλήσουν και να πεθάνουν από αυτούς».

«Η γιος της ακόμα δεν είναι καλά, είναι πολύ ζεστός με πάνω απο 39 πυρετό και τρέμει όλη μέρα. Δεν τρώει κανονικά, αλλά οι γιατροί της λένε πως γρήγορα θα είναι πολύ καλύτερα ».

Ελπίζουμε γρήγορα όλοι να καταλάβουν την κατάσταση για να προλάβουμε τα χειρότερα

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr