Ιωάννης - MasterChef: Οι αποκαλύψεις για τη σύντροφό του και η σχέση του με τη Μαρία Λαζαρίδου
Www.true.gr

Ιωάννης – MasterChef: Οι αποκαλύψεις για τη σύντροφό του και η σχέση του με τη Μαρία Λαζαρίδου

Καλεσμένος στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρία Λαζαρίδου. Ο Ιωάννης διέψευσε τις φήμες αυτές, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε πρώτη φορά και στην επί χρόνια σύντροφό του.

«Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω» είπε αρχικά για τη Μαρία Λαζαρίδου ο Ιωάννης.


Σχετικά με τη σύντροφό του, ο πρώην πλέον παίκτης του MasterChef τόνισε: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν. Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει. Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά».

Οι αποκαλύψεις για τη σύντροφό του και η σχέση του με τη Μαρία Λαζαρίδου ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr