Ιωάννα Τούνη: Προκαλεί αντιδράσεις με την δήλωσή της: “Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ”

Και η όμορφη Θεσσαλονικιά δε γλίτωσε από τον κορονοϊό. Η Ιωάννα Τούνη με δηλώσεις της στην εφημερίδα Οn Time και τη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι πέρασε κορονοϊό αλλά τον 15Αυγουστο που μας πέρασε! Το εντυπωσιακό είναι ότι όπως δήλωσε η Ιωάννα έχει πλέον αντισώματα και όπως της είπαν οι γιατροί δεν μπορεί να ξανακολλήσει για τους επόμενους 7 μήνες!

“Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο” ομολόγησε στην εφημερίδα η Ιωάννα μιλώντας και για την πόλη της που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες

H εκρηκτική Ιωάννα μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.” Όλα πάνε κατά διαόλου” είπε η Ιωάννα. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”