Ιωάννα Σιαμπάνη: Το κράξιμο στα social media και η αντίδραση των κριτών στο My Style Rocks
Www.true.gr

Ιωάννα Σιαμπάνη: Το κράξιμο στα social media και η αντίδραση των κριτών στο My Style Rocks

To My Style Rocks φτάνει στο τέλος του και όπως είναι φυσικό η συναισθηματική φόρτιση των κοριτσιών να «χτυπάει κόκκινο». Σήμερα, για ακόμα μια φορά, σε στιγμές έντασης είδαμε την Ιωάννα Σιαμπάνη. Ο λόγος; Ο χαρακτήρας της! Είναι τελικά αγενής η σύντροφος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου ή είναι παρεξηγημένη;

Η διαγωνιζόμενη βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της προκειμένου να βαθμολογήσουν την εμφάνισή της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παρατηρεί πως κάτι δεν πάει καλά με την διάθεσή της. Η παρουσιάστρια ρώτησε την Ιωάννα τι συμβαίνει με την παίκτρια να απαντά:

«Είμαι λίγο περίεργα, όχι για κάτι συγκεκριμένο, για πολλά πράγματα. Τελευταία δεν ακούω και τα καλύτερα. Είναι λίγο περίεργο αυτό για εμένα, να ακούω τέτοια πράγματα. Γενικά μου αρέσει να σκέφτομαι και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια. Πολλές φορές κάνω αυτοκριτική βάσει όσων ακούω. Κανείς δεν είναι τέλειος και δεν έχω και πολλές εμπειρίες ούτε στην τηλεόραση ούτε γενικά στη ζωή μου, όπως και τα περισσότερα κορίτσια. Καμιά φορά αναρωτιέμαι και εγώ τι φταίει, τι πάει λάθος. Προχωράω με τη σκέψη μου και θα το βρω, θα βρω τι φταίει ελπίζω».

Στη συνέχεια η Ιωάννα βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή που ακολούθησε ο εξής διάλογος


Ιωάννα: «Είπα και πριν στην Κωνσταντίνα ότι επεξεργάζομαι κάποια πράγματα και σκέφτομαι τι μπορεί να φταίει, απλά σκέψεις είναι αυτές. Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει, φταίω εγώ …»

Στέλιος: «Ή φταίμε εμείς»

Μπέττυ: «Το πώς αντιδρούμε στις καταστάσεις που έρχονται μπροστά μας, δείχνει το ποιόν μας. Αν δεν είσαι εσύ η κοπέλα, αυτός ο χαρακτήρας που έδειξες πριν μια εβδομάδα, σημαίνει ότι έχεις λάθος συμπεριφορά και πρέπει να την αλλάξεις»

Στη συνέχεια της συζήτησης οι κριτές προσπάθησαν να εξηγήσουν στην Ιωάννα πως δεν είναι εκείνοι που ευθύνονται για την συμπεριφορά της και για αυτό που βλέπει ο κόσμος. Οι κριτές συμπλήρωσαν επίσης πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ιωάννα είναι κάτι που πρέπει να λύσει η ίδια με τον εαυτό της.


Η Ιωάννα μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση αποχώρησε για λίγο από το πλατό ενώ στη συνέχεια επέστρεψε για να ακούσει την κριτική για το στιλ της.

Ποια η γνώμη σας για τη συμπεριφορά της Ιωάννας Σιαμπάνη;

πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr