Ιωάννα Μαλέσκου: “Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίvo”

Mια συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μίλησε για όσα άσχημα βίωσε όλο αυτό το χρόνο με τα αρνητικά και κακόβουλα μηνύματα που δέχθηκε! Μίλησε όμως και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακόμα και για το πλατινέ ξανθό των μαλλιών της!

“Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Κι αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου «κλείδωσα».
Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ό,τι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ό,τι διαβάζει για μένα στο Διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ” λέει χαρακτηριστικά.

Για όσα έγιναν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Σε είχα για ποιο σκληρό καρύδι, για να το πω απλοϊκά.

Είμαι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δυο πρώτους μήνες, χωρίς να έχω δώσει ακόμα τα δείγματα γραφής μου, έγραψαν και είπαν πράγματα δημόσια που δεν ανταπικρίνονταν στην πραγματικότητα μου και με πλήγωσαν πολύ. Δεν το έδειξα ποτέ. Έχω δώσει ελάχιστες απαντήσεις σε πράγματα που με προσέβαλαν εμένα και τον σταθμό.

Όπως;

Θυμάμαι το περιστατικό με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έχει πλέον ξεκαθαριστεί βέβαια. Δεν ήταν το θέμα μου τόσο προς το πρόσωπο της όσο προς εκείνους που έστησαν την εκπομπή σε επίπεδο αρχισυνταξίας. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα αυτό έχει επιλυθεί και μακάρι να μπορούσα να την συναντήσω από κοντά.

Για τη μεγάλη συζήτηση για το πλατινέ χρώμα των μαλλιών της:

Και τα μαλλιά σου άνοιξες. Είχε ειπωθεί ότι το κανάλι σε ήθελε πλατινέ ξανθιά.

Όχι, το είχα κάνει χωρίς να ενημερώσω κανέναν. Τι έχει υποφέρει αυτός ο σταθμός! Επειδή δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν, δεν μιλούσα στην αρχή, όμως η εικόνα μου δεν με ικανοποιούσε, ένιωθα ότι πρέπει να αλλάξω πράγματα. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα, όπως κάθε γυναίκα, ήταν να ξεσπάσω στα μαλλιά μου. Όταν όμως είσαι στην τηλεόραση, οφείλεις να έχεις ενημερώσει τους μηχανισμούς. Δεν το είχα θεωρήσει σημαντικό θέμα, μέχρι που άρχισαν να λένε ότι αυτή αντιγράφει τη Μενεγάκη. Είχα τόσο πολλά και κακεντρεχή σχόλια στο προφίλ μου που είπα «τι ήθελα και το έκανα;». Αν έχω μετανιώσει για κάτι, αυτό είναι το κατάξανθο χρώμα, που τελικά δεν με κολάκευε κιόλας.

Το κράτησες καιρό όμως και μόλις πρόσφατα τα έκανες πιο σκούρα.

Ναι, γιατί στηρίζω τις επιλογές μου. Αν το άλλαζα αμέσως, θα έλεγαν “αυτή δεν πάει καλά”. Άσε που δεν μπορούσα να πάω κομμωτήριο μετά λόγω καραντίνας. Αν το έκανα, θα με έψεγαν και για αυτό. Μέχρι που έφτασε η ρίζα στα πέντε δάχτυλα. Ακόμα και για αυτό τα άκουσα! Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother, ανέφερε για το χρώμα των μαλλιών της η παρουσιάστρια του “Love it”!

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα Νέα Σαββατοκύριακο