Είναι ψηλός, μελαχρινός με κοιλιακούς φέτες, αλλά η νύχτα μαζί του κοστίζει 15.000€. Προσέξτε τον καλά και θα καταλάβετε γιατί!
Www.true.gr

Είναι ψηλός, μελαχρινός με κοιλιακούς φέτες, αλλά η νύχτα μαζί του κοστίζει 15.000€. Προσέξτε τον καλά και θα καταλάβετε γιατί!

Είναι 1.82 με σμιλευμένους κοιλιακούς, όμορφα μαύρα μαλλιά και μιλάει μόνο όταν του μιλάς.

Για πολλές γυναίκες, αυτός ακούγεται ο ιδανικός άντρας. Αλλά δυστυχώς για εκείνες, ο «Henry» είναι στην πραγματικότητα ένα ρομπότ.

Κοστίζει από £8,000 μέχρι £11,000 – ανάλογα τι προαιρετικά εξαρτήματα επιλέξετε – και είναι το πρώτο ρομπότ «σύντροφος» που έχει σχεδιαστεί για γυναίκες.

Θα καλωσορίσει τον ιδιοκτήτη του, σε Βρετανική προφορά, θα μιλήσει για την αγαπημένη του τηλεοπτική εκπομπή, θα πει ανέκδοτα και ακόμα και ρομαντικές φράσεις από το αγαπημένου του ποίημα ή τραγούδι.


Το σώμα του είναι φτιαγμένο από σιλικόνη και είναι ανατομικά τέλειο από κάθε άποψη. Ο χειρισμός του γίνεται μέσα από ένα iPad ή τάμπλετ.

Όλα τα κομμάτια του μπορούν να προσαρμοστούν  κατόπιν παραγγελίας – ακόμα και το μέγεθος του ανδρισμού του.

«Οι γυναίκες έχουν τα ίδια προβλήματα μοναξιάς με τους άντρες. Οι άνθρωποι τις αποκαλούν κούκλες του έρωτα αλλά κυρίως είναι σύντροφοι.»


Η αγορά των ρομπότ αυτών κυριαρχείται κατά 95% από άντρες και πολλοί λένε πως αυτό «αντικειμενοποιεί τις γυναίκες.»

Τι άποψη έχετε γι’αυτά τα ρομπότ;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr