Είναι οριστικό. Εκεί έκλεισε ο Μουτσινάς και το follow Που τον "πρόδωσε"
Www.true.gr

Είναι οριστικό. Εκεί έκλεισε ο Μουτσινάς και το follow Που τον «πρόδωσε»

Tέλος Ιουνίου η εκπομπή «Για την παρέα» έριξε αυλαία δίχως όμως ο Νίκος Μουτσινάς να ανανεώνει στον «αέρα» το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του σταθμού.

Την ίδια ώρα οι φήμες ότι ο Νίκος Μουτσινάς αλλάζει τηλεοπτική στέγη και από το Open η εκπομπή του μεταφέρεται στον ΣΚΑΙ έδιναν κι έπαιρναν, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση.

Ακόμη κι όταν οι φήμες φούντωναν, εκείνος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο Instagram είχε απλά ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

«Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!!», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όμως η πρώτη κίνηση ότι ο παρουσιαστής αλλάζει τηλεοπτική στέγη έγινε από την καλή του φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής «Για την παρέα» αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας ότι ο Νίκος θα φύγει από το Open. Πριν λίγες ώρες όμως ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο.


Πώς;

Είναι οριστικό. Φεύγει από το Open

Πάει ΣΚΑΙ με την εκπομπή Για την παρέα


Έτσι το αποκάλυψε

Ιδού οι αποδείξεις. Ακολούθησε την επίσημη σελίδα του σταθμού

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr