Είναι μόλις 12 εβδομάδων Έγκυος, αλλά αυτή η Τεράστια Κοιλιά της Σοκάρει τους Γιατρούς. Όταν την Εξετάζουν, μένουν Άφωνοι!
Www.true.gr

Είναι μόλις 12 εβδομάδων Έγκυος, αλλά αυτή η Τεράστια Κοιλιά της Σοκάρει τους Γιατρούς. Όταν την Εξετάζουν, μένουν Άφωνοι!

Όταν η Lara Carpenter-Beck έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε.

Το μόνο που γνώριζε, ήταν ότι η κοιλιά της μεγάλωνε με μη φυσιολογικό ρυθμό.

Η Lara έχει διαβήτη τύπου 1, ο οποίος εμφανίζεται όταν το σώμα αποτυγχάνει να παράγει ινσουλίνη.
Δεν συνδέεται με την παχυσαρκία. Αλλά λόγω της διάγνωσής του, ήξερε ότι ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής στο να κερδίζει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις πρώτες κιόλας 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, οι άνθρωποι τη ρωτούσαν πότε ετοιμάζονταν να γεννήσει. Και η κοιλιά της συνέχισε να μεγαλώνει!

Η κοιλιά της Lara απέκτησε τεράστιο μέγεθος, πήρε 40 κιλά και ανέβηκε πέντε μεγέθη στα ρούχα. Δύο μήνες πριν από την ημερομηνία γέννας, το αγέννητο μωρό της ήδη ζύγιζε 2,7 κιλά.Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που φοβόταν ότι θα έπεφτε από το βάρος. Στις 36 εβδομάδες, δεν χωρούσε στα κανονικά ενδύματα μητρότητας.Στα παρακάτω βίντεο, δείτε τι συνέβη όταν η Lara γέννησε τελικά την κόρη της και υποβλήθηκε σε ένα απίστευτο μετά το μωρό μετασχηματισμό.Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr