«Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω»: Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Χάρης Ρώμας

Πριν από λίγες ημέρες ο Χάρης Ρώμας επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη και αποκάλυψε ότι είναι μία πρόκληση στις οποίες θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών 90,1» ανέφερε ότι υπήρξε συμφοιτητής στην ιατρική σχολή με τον Γιώργο Πατούλη και το πως του έγινε η πρόταση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου.

«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω».

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε ότι θα ασχοληθεί κυρίως στον τομέα του πολιτισμού και πρόσθεσε πως η πολύ μεγάλη παθογένεια του πολιτικού συστήματος είναι η πόλωση.

«Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη.

Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει.

Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις . Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ θα το κάνω.»

πηγή: thecaller.gr