Είναι Γεγονός. Αυτό είναι τα Ζευγάρι της Χρονιάς. Δείτε με ΠΟΙΑ είναι Ζευγάρι ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Www.true.gr

Είναι Γεγονός. Αυτό είναι τα Ζευγάρι της Χρονιάς. Δείτε με ΠΟΙΑ είναι Ζευγάρι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Εκείνη είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της τηλεόρασης, εκείνος ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όπως όλα δείχνουν ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο που σύμφωνα με όλο και περισσότερα δημοσιεύματα είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης.

Η αλήθεια είναι πως η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται συχνά στα πρώτα τραπέζια του Κέντρου Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και δεν κρύβει πως εκτιμά πολύ τον ίδιο και λατρεύει τα τραγούδια του. Αντίστοιχη συμπάθεια υπάρχει βέβαια, και από την πλευρά του τραγουδιστή, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά. Όπως αναφέρει μάλιστα, το δημοσίευμα της Espresso, η παρουσιάστρια του “My style rocks” και ο ερμηνευτής είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό.Οι δυο τους κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και προσέχουν πολύ τις εμφανίσεις αποφεύγοντας τους παπαράτσι. Δεν είναι λίγοι, όμως, αυτοί που τους έχουν δει μαζί στη Γλυφάδα σε αγαπημένα τους στέκια.

Σύμφωνα μάλιστα, με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν μετά από μια έξοδο της Ευαγγελίας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, αλλά τώρα ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε κάτι πολύ τρυφερό ανάμεσά τους.Το μέλλον θα δείξει…

Πηγή: Tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr