Είναι Επίσημο: Αυτή Είναι η Πρώτη Φωτογραφία από τους Νέους «10 Μικρούς Μήτσους» και Έχει τρελάνει τους Χρήστες των Social Media! Ο Λόγος; Δείτε & θα Καταλάβετε..

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των «Δέκα Μικρών Μήτσων» μετά από πολλά χρόνια απουσίας, της σειράς χαρακτήρων που ανέδειξε το ταλέντο του Λάκη Λαζόπουλου στα ξεκινήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης, επιστρέφει στον ANT1.

Η είδηση προκάλεσε τουλάχιστον το ενδιαφέρον, σε φίλους και «εχθρούς» του καλλιτέχνη και όλοι περιμένουν να δουν αν έχει ακόμα βέλη στη φαρέτρα των πάντοτε ευρυματικών χαρακτήρων που θα ξαναδημιουργήσει, αυτή τη φορά μέσα στο 2018.

Εικόνες ή βίντεο από τους νέους «Μήτσους» δεν είχαν κυκλοφορήσει μέχρι χτες, όταν και στο προσωπικό Instagram του συντάκτη της Εφημερίδας Των Συντακτών, Γιώργου Μπόσκου, ανέβηκε υπό την μορφή instastory η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς.


Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται μεταμφιεσμένος σε έναν πιαθανότατα νέο χαρακτήρα και βρίσκεται μπροστά από ένα green box.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι από backstage της πρεμιέρας ή ενός trailer. Ο νέος χαρακτήρας φοράει κιμονό, φουλάρι και κρατάει μία βαλίτσα ταξιδίου και μία βούρτσα μαλλιών. Θα είναι άρακε παρόμοιος χαρακτήρας με τους αγαπημένους «κομμωτές» των παλιών «Δέκα Μικρών Μήτσων» ή ακόμα και ο ίδιος αρκετά χρόνια μετά;


Η απάντηση πολύ σύντομα από τη συχνότητα του ANT1.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr