Αν είναι δυνατόν! Οδηγούσε επί 15 χλμ στο ανάποδο ρεύμα της εθνικής οδού- Είχε πάρει το δρόμο για Λαμία
Www.true.gr

Αν είναι δυνατόν! Οδηγούσε επί 15 χλμ στο ανάποδο ρεύμα της εθνικής οδού- Είχε πάρει το δρόμο για Λαμία

Άσχημες μνήμες ξύπνησε στην τροχαία, αλλά και σε όσους οδηγούς είδαν το περιστατικό, η πορεία ενός αυτοκινήτου με δύο επιβαίνοντες στη Φθιώτιδα, καθώς επί 15 χλμ το όχημα κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, μπήκε ανάποδα στον συγκεκριμένο κόμβο και στο ρεύμα προς Αθήνα πήρε το δρόμο για Λαμία!

Οι οδηγοί που βρήκαν μπροστά τους το όχημα έμειναν έκπληκτοι, αλλά και έντρομοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100,» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν.


Ο οδηγός, που όπως αποδείχθηκε ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας! Δεν μπόρεσε μάλιστα λόγω κίνησης, όπως υποστήριξε, να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και συνέχισε ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγία Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας.

Καθαρά από θαύμα δεν έγινε κάποιο πολύ σοβαρό τροχαίο, καθώς διασταυρώθηκε με αρκετά οχήματα που κινούνταν με ταχύτητα πολλών χιλιομέτρων προς Αθήνα και τον απέφυγαν κάνοντας δεξιά.

Από τους αστυνομικούς του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, συνελήφθη ο 67χρονος οδηγός, που θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο για περισσότερες εξηγήσεις.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr