Είναι 60 Χρονών και Μόλις την Δεις με Μαγιό θα Ζαλιστείς. Το Μυστικό της Είναι Κάτι που Δεν Φαντάζεσαι Καν...
Www.true.gr

Είναι 60 Χρονών και Μόλις την Δεις με Μαγιό θα Ζαλιστείς. Το Μυστικό της Είναι Κάτι που Δεν Φαντάζεσαι Καν…

Έχει διακοσμήσει τα σπίτια όλων, από του David Beckham μέχρι της Gwyneth Paltrow, και τώρα η Kelly Hoppen δίνει συμβουλές που έχουν να κάνουν με την υγιεινή ζωή.

Η 58χρονη υποστηρίζει πολύ την υγιεινή ζωή και γυμνάζεται κάθε μέρα για να διατηρείται σε φόρμα. Για να διατηρήσει τους κοιλιακούς της ακολουθάει αλκαλική διατροφή και γυμνάζεται με πρόγραμμα – ακόμα και στην περίοδο των εορτών.

Είπε: «Λατρεύω το φαγητό και δεν θα μπορούσα να μου αρνηθώ τίποτα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να είναι θρεπτικό αυτό που τρώω. Επίσης, προσπαθώ να μην καταναλώνω πολύ αλκοόλ και να κοιμάμαι αρκετά.»

«Όταν είμαι εκτός, τρέχω για 5χλμ, μετά κάνω βάρη, Pilates και πολλά ανοίγματα.»

Η Kelly, της οποίας η κόρη είναι η Natasha Corrett, λέει πως η 35χρονη της «άνοιξε τα μάτια» στα οφέλη της υγιεινής διατροφής και την επίδρασή της στην ευεξία.Παρόλο που δεν είναι vegan, ακολουθάει αλκαλική διατροφή και αποφεύγει την γλουτένη, τα γαλακτοκομικά και την άσπρη ζάχαρη.

Η πολυάσχολη επιχειρηματίας λέει πως είναι σημαντικό να ακούμε το σώμα μας και να κάνουμε αυτό που μας λέει το ένστικτό μας – ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κάνουμε κάποια παρατυπία.

Και ενώ έχει πάρα πολλούς διάσημους πελάτες, αρνείται να αποκαλύψει τι έχει μάθει από εκείνους.

«Αυτό που ξεχνάνε πολλοί είναι πως οι διάσημοι και οι απλοί άνθρωποι είναι το ίδιο – όλοι έχουμε ανασφάλειες και στόχους. Πώς θα μπορούσα να αποκαλύψω τα μυστικά τους;»Οι Δευτέρες είναι αφιερωμένες στο Pilates. Την Τρίτη και την Πέμπτη κάνει μιάμιση ώρα βάρη και την Τετάρτη και την Παρασκευή δουλεύει με την προσωπική της προπονήτρια, Joslyn Thompson, που την βοηθάει να προπονηθεί σωστά μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη.

Τα σαββατοκύριακα δένει τα κορδόνια της και πηγαίνει για ένα καλό τρέξιμο. Παρόλο που πλησιάζει τα 60, δεν φαίνεται να ανησυχεί για την ηλικία της και όπως λέει «νιώθει όμορφα με τον εαυτό της.»

«Δεν μας καθορίζει η ηλικία μας, αλλά το ποιοι είμαστε και τι στόχους βάζουμε για τους εαυτούς μας.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr