Είναι 25τ.μ, Κοιμίζει Άνετα 5 Άτομα, Μεταφέρεται Παντού και το Εσωτερικό θα σε Ξετρελάνει!

Η ζωή σε μικροσκοπικό σπίτι έχει γίνει πλέον τάση. Ωστόσο, οι Francois και Sarah-lee το πήγαν σε άλλο επίπεδο κατασκευάζοντας ένα σπίτι που θα μπορούσε να είναι άνετο για όλη την οικογένειά τους.

Με μόλις 7.2 μέτρα μήκος και 3 μέτρα πλάτος, το να χωρέσει μία οικογένεια 5 ατόμων σε ένα μικροσκοπικό σπίτι δεν είναι κάτι εύκολο.

Ευτυχώς, ο Francois είναι χτίστης τέτοιων σπιτιών, οπότε ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να κάνει το νέο του σπίτι άνετο. 

Ενώ μερικοί νιώθουν πως ο μικρός χώρος είναι μεγάλο μειονέκτημα, το ζευγάρι το βλέπει σαν ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά τα μέλη της οικογένειας.

«Δουλεύει αρκετά καλά. Πάντα ήμασταν μία αρκετά δεμένη οικογένεια.»

«Τα παιδιά τα πάνε καλά μεταξύ τους και δεν μαλώνουν. Έτσι, το να είμαστε κοντά μας κάνει να δουλεύουμε περισσότερο σαν ομάδα.»

Ο Francois εξήγησε μετά πως χρησιμοποιούν κάθε χώρο για να χωρέσουν τα απαραίτητα.

«Οπότε αυτό που κάναμε ήταν να σπρώξουμε τα δωμάτια και την κουζίνα στο τέλος του σπιτιού με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετό ελεύθερο χώρα στο πάτωμα, στο κέντρο του σπιτιού.»

Ο Francois έχτισε και ένα μικροσκοπικό σπίτι για τους γονείς του γιατί δεν χωρούσαν για να τους φιλοξενήσουν όταν έρχονται και τους επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Παρόλο που η οικογένεια αγαπάει το μικρό της σπίτι, ο Francois αποκάλυψε πως τελικά θα μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι.

Είπε πως τα παιδιά του μεγαλώνουν και σύντομα θα χρειαστούν δικά τους δωμάτια.

Θα ζούσατε ποτέ σε ένα τέτοιο σπίτι;

Πηγή