Είναι 23 Ετών και έχει ήδη 4 Παιδιά. Το Ακραίο Όμως Δυστυχώς, Δεν Είναι Αυτό…

Μία μητέρα τεσσάρων παιδιών, που ανέβασε μία φωτογραφία με τις ραγάδες στο στομάχι της, λέει πως έχει πολύ δεχτεί άσχημα σχόλια από τα τρολ του διαδικτύου.

Η Doreen Ching, 23, από την επαρχία Jonor της Μαλαισία, λέει πως δημοσιοποίησε την εικόνα στα social media αφού τελικά αποδέχτηκε πως το σώμα της ποτέ δεν θα επανέρθει στο πώς έμοιαζε πριν την εγκυμοσύνη της.

Η φωτογραφία που δείχνει τις ραγάδες στο στομάχι της έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 12,000 κοινοποιήσεις και 23,000 likes.

Ενώ πολλοί υποστήριξαν την νεαρή μητέρα για την ειλικρίνειά της, έχει δεχτεί επίσης πολλά άσχημα σχόλια, με κάποια να λένε πως τα σημάδια είναι δικό της φταίξιμο επειδή έκανε τόσα πολλά παιδιά.


Στην ανάρτηση στα social media, η Ching θυμάται την τέταρτη εγκυμοσύνη της και πως οι φίλοι της της έλεγαν πως το τέλειο σώμα της θα ‘καταστρεφόταν’.

Έγραψε: «Μόνο 21, αναρωτιέμαι πώς θα μπορέσω να αποδεχτώ πως η κοιλιά μου θα φαίνεται έτσι για την υπόλοιπη ζωή μου.»

Πρόσθεσε: «Το πρώτο πράγμα που έκανα αφού βγήκα από την αίθουσα του τοκετού ήταν να κοιτάξω την κοιλιά μου και να κλάψω.»

Στην συναισθηματική ανάρτηση, η γυναίκα από την Μαλαισία είπε: «καμία επέμβαση δεν θα μπορούσε να διορθώσει το στομάχι μου.»


«Σας παρακαλώ σεβαστείτε τις γυναίκες αυτού του κόσμου, όπως την μητέρα και την σύζυγό σας, που καταφέρνουν να γεννάνε παιδιά και να συνεχίζουν να δουλεύουν.»

«Μπορείτε να το κάνετε αυτό;»

Η γεμάτη αυτοπεποίθηση Doreen δημοσιοποίησε ακόμα και μία φωτογραφία της με μπικίνι, που έβγαλε μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

«Δεν έχει σημασία η εμφάνιση της κοιλιάς μου. Ακόμα μπορώ να φοράω μπικίνι στο σπίτι.»

Credit: dailymail.co.uk