Είναι 17 Κιλά και τρώει ΜΟΝΟ κομματάκια από Μήλα και Μπανάνες. Το ΠΙΟ Σοκαριστικό στην Υπόθεσή της είναι...
Www.true.gr

Είναι 17 Κιλά και τρώει ΜΟΝΟ κομματάκια από Μήλα και Μπανάνες. Το ΠΙΟ Σοκαριστικό στην Υπόθεσή της είναι…

Μία ανορεκτική γυναίκα που ζύγιζε μόλις 17 κιλά άκουσε από τον γιατρό της πως θα μπορούσε εύκολα να πάρει μέρος σε ταινία τρόμου.

Η Kristina Karyagina, από την Ρωσία, άκουσε από τον ειδικό πως ο μόνος τρόπος να θεραπευτεί είναι να αρχίσει να γελάει με τον εαυτό της.

Και η 26χρονη, που είναι άσχημα υποσιτισμένη επειδή αρνείται να φάει, έμαθε πως θα μπορούσε να πεθάνει σε έναν χρόνο εάν δεν δεχόταν την θεραπεία.

Ο γιατρός της την ρώτησε ακόμα και το αν έχει σκεφτεί ποτέ να παίξει το ζωντανό πτώμα λόγω της φιγούρας της, σε μια προσπάθεια να της αλλάξει τρόπο σκέψης.

Η Karyagina σταμάτησε να τρώει καλά όταν ήταν στο σχολείο και από τότε έχει γίνει τόσο λεπτή που ζυγίζει όσο ένα 4χρονο κορίτσι. Μία τηλεοπτική αστέρας στην χώρα της και πρώην ανορεξική, η Maria Kokhno, έχει ξεκινήσει καμπάνια για να κάνει την Karyagina να δεχτεί θεραπεία πριν να είναι πολύ αργά.  

Τα τελευταία χρόνια, η διατροφή της αποτελείται από μικρά κομμάτια μήλου και μπανάνας. Είναι ήδη πιο ελαφριά από άτομα που έχουν πεθάνει από ανορεξία στο παρελθόν επειδή κατέρρευσαν τα όργανά τους.

Η Kokhno χρησιμοποίησε τους 520,000 θαυμαστές της στο Instagram για να ξεκινήσει την καμπάνια εκ μέρους της Karyagina.«Ακόμα και όταν ξέρεις πως πεθαίνεις, δεν μπορείς να φας.»

Ο Dr Goland πιστεύει πως αν αλλάξει στάση προς την διαταραχή της, θα μπορέσει να αναρρώσει. 

Η ανορεξία είναι μία σοβαρή πνευματική ασθένεια που περιορίζει το φαγητό που μπορεί να φάει κάποιος με αποτέλεσμα να χάνει συνέχεια βάρος.

Εάν δεν αντιμετωπιστεί, η ασθένεια θα προκαλέσει απώλεια μυών και οστικής πυκνότητας, καθώς και κατάθλιψη, χαμηλή λίμπιντο και διακοπή της περιόδου στις γυναίκες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr