Οριστικό Survivor spoiler : Ανατροπή στην Ανατροπή… Αυτός είναι Τελικά ο παίκτης που Αποχωρεί και ΟΧΙ αυτός που Πιστευαν

Όλα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο μετά την ολοκλήρωση της 48ης ψηφοφορίας!
Σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού του Survivor, μετά την 48ωρη ψηφοφορία, οι Μαχητές έπαιξαν εναντίον των Διασήμων για την ασυλία και έχασαν. Με λιγότερη ενέργεια και έναν παίκτη μείον, έμειναν πίσω βαθμολογικά και τελικά ο αγώνας έληξε 10-6 υπέρ των Διασήμων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι Μαχητές να οδηγηθούν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, που μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης έχει στο εξής έναν νικητή. Εκείνος που κατάφερε να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του και να κερδίσει την ατομική ασυλία, ήταν τελικά ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος ήταν με αυτό τον τρόπο ασφαλής από τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας, αλλά είχε το δύσκολο καθήκον να επιλέξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι παίκτες των Μαχητών καταψήφισαν στην ομαδική ψηφοφορία την Ροδάνθη η οποία βγήκε για 7η φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Ο Νικόλας Αγόρου έχοντας την ασυλία θέλησε να προστατεύσει τις γυναίκες, λαμβάνοντας υπόψη του πως ο κόσμος όπως έχουν δείξει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα, έχει στηρίξει τη Ροδάνθη. Έτσι, ο Νικόλας ψήφισε τον Πάνο Θεοδώρου, λόγω του τραυματισμού του, αλλά και του ότι δεν βρισκόταν από την αρχή στο Survivor.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ροδάνθη Καπαρού και ο Πάνος Θεοδώρου, οι οποίοι δεν τίθενται σε ψηφοφορία. Ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει στο επόμενο συμβούλιο του νησιού βάση της προτίμησης του κόσμου, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην 48ωρη ψηφοφορία του Survivor.

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή για τους Μαχητές και μόλις έσκασε η διαρροή για τον παίκτη που ήδη έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Και το αποτέλεσμα είναι ανατρεπτικό…

Σημειώνεται πως η διαδικασία από αυτή την αποχώρηση κινείται μέσω της 48ωρης ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε για όλους τους παίκτες. Και σύμφωνα με τη πρώτη μη επιβεβαιωμένη διαρροή από τον Αγιο Δομίνικο, για μια ακόμη φορά η Ροδάνθη είναι αυτή που κατορθώνει να αποφύγει την πόρτα της… εξόδου και να παραμείνει στο Survivor, στέλνοντας εκτός ριάλιτι επιβίωσης τον Πάνο Θεοδώρου.

Αυτή είναι η πρώτη διαρροή -επαναλαμβάνουμε- και αναμένουμε την επιβεβαίωση απόψε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εφόσον, βέβαια, προκύψει κάτι νεότερο θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση.