Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 29/03
Www.true.gr

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 29/03

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε προτρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική και την κοινωνική σου αναγνώριση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως δεν θα διστάσεις να ρισκάρεις και να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η κάθε κίνηση και το κάθε ρίσκο έχει και ένα τίμημα. Απόφυγε εντελώς να κινηθείς υπόγεια όσον αφορά οποιοδήποτε επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς αργά ή γρήγορα θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σήμερα είναι πιθανόν να μη δεχτείς εύκολα οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη έχει ο/η σύντροφός σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία διαμάχη ανάμεσα σας, η οποία στην ουσία θα γίνει χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να «επέμβεις» σε κάποιον/α που έχεις γνωρίσει αν σου αρέσει αποδέξου τον/ην όπως είναι.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για οτιδήποτε και αν θέλεις να κάνεις καθώς θα παρατηρήσεις πως θα σου χαρίσει την ώθηση και την ενέργεια που χρειάζεσαι. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση όπως πιστοποιήσεις και σεμινάρια, για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα επεδίωξε να ασχοληθείς μαζί του. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να συναναστραφείς με ανθρώπους που θα σου αλλάξουν τον τρόπο αντίληψης πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου με αφορμή ένα κοινωνικό ζήτημα και αυτή η συζήτηση μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, καθώς ο ένας θα προσπαθήσει να επιβάλει τη γνώμη του στον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους ιδιαίτερα αν μεταξύ σας υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί σήμερα, καθώς θα σου δημιουργούνται έντονα συναισθήματα. Προσπάθησε να αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση μακριά από υποθέσεις που σχετίζονται με χρήματα.

Σήμερα η συμπεριφορά σου προς το/η σύντροφό σου ενδέχεται να είναι αρκετά χειριστική και αυτό μπορεί προσωρινά να έχει τα αποτελέσματα που θέλεις, όμως σίγουρα θα του/ης προκαλέσει δυσφορία. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις αν οι απαιτήσεις που έχεις από μία νέα γνωριμία είναι λογικές.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις προσεκτικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θέλεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως αυτό το ξεκαθάρισμα θα γίνει άμεσα και πιθανόν να φέρει ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα πιο δυνατό αλλά και μία προσωπική σου σχέση είναι πιθανόν να τελειώσει καθώς δεν έχει λόγο ύπαρξης. Να θυμάσαι πως πάντα πρέπει να αφήνεις «χώρο» αν θέλεις να έρθει κάτι καινούργιο σε κάθε επίπεδο.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου και να δημιουργηθεί ρήξη στη σχέση σας της οποίας το μέγεθος θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα τη διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο όταν κλείσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Λέων


Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δείχνει πως η ημέρα σου θα είναι απαιτητική καθώς ενδέχεται να προκύψουν πέρα από τις υποχρεώσεις καθημερινότητας που ήδη ξέρεις και κάποιες οι οποίες θα έρθουν υπό τη μορφή έκτακτων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δεις σαν πρόκληση το να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, μάλιστα χωρίς να ζητήσεις τη βοήθεια κανενός. Απόφυγε να το κάνεις καθώς θα είναι πιο εύκολο να φέρεις εις πέρας τις καθημερινές υποχρεώσεις σου με τη βοήθεια των άλλων. Μην το δεις εγωιστικά για να μην κουράσεις υπερβολικά τον οργανισμό σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αναλάβεις και τις καθημερινές υποχρεώσεις του/ης συντρόφου σου όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως δεν είσαι ο/η superman/superwoman. Αν είσαι ελεύθερος/η για να ασχοληθείς με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να βρεις χρόνο και η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις έξω, να περπατήσεις στη φύση, να δεις αγαπημένους σου φίλους και να ερωτευτείς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε γεμίζει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως συχνά-πυκνά θα γυρίζουν στο μυαλό σου σκέψεις οι οποίες θα είναι ανήσυχες. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο σήμερα και μην κάνεις σενάρια σχετικά με οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς έτσι θα χαλάσει η διάθεσή σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, σήμερα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον/α ο οποίος θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις συγκεκριμένα ζητήματα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου και να αλλάξεις εδώ και τώρα οτιδήποτε σας ενοχλεί μέσα στη σχέση σας προκειμένου αυτή να αλλάξει προς το καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο με πάθος και ένταση

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό δείχνει πως θα προτιμήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οικίας και να ασχοληθείς με τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένειά σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως μπορεί να αποκτήσεις εμμονές σχετικές με κάποια συγκεκριμένα ζητήματα και αυτές οι εμμονές μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Μην προσπαθήσεις να πείσεις τους άλλους πως η γνώμη σου είναι η πιο σωστή και μην ξεχνάς πως ο καθένας έχει ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Θυμήσου πως με τις εντάσεις δεν θα καταφέρεις τίποτα και προτίμησε το διάλογο που είναι πιο ασφαλής λύση.

Σήμερα μία συζήτηση μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου και να σας πιέσει συναισθηματικά, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι ακριβώς επιλέγεις να συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να διαταραχθεί αν εσύ επιμένεις να μάθεις πολύ προσωπικά της θέματα.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τους αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό αξίζει να επενδύσεις χρόνο για να τους πάρεις ένα τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα για να συναντηθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πιθανόν να πάρεις πολύ προσωπικά τις απόψεις κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σου με αποτέλεσμα να θιχτείς ή να εκνευριστείς. Απόφυγε να θεωρήσεις πως χτυπάει για εσένα η καμπάνα και σε περίπτωση που νιώσεις θιγμένος/η με κάτι που θα ειπωθεί πάνω σε μία συζήτηση, προτίμησε να κάνεις διάλογο και όχι σενάρια με το μυαλό σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη να επιβληθείς στο/η σύντροφό σου μέσω των επικοινωνιακών σου «τεχνικών» όμως αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο και μπορεί να δημιουργήσει και ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων οι οποίες τελικά θα σας φέρουν κοντά!

Τοξότης


Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου και σου δείχνει τρόπους προκειμένου να κάνεις ένα συμμάζεμα σε οικονομικά ζητήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το καταφέρεις είναι να δεις ρεαλιστικά τα δεδομένα που έχεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ότι καλύτερο για αυτά. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να κερδίσεις έξτρα χρήματα. Πρόσεξε βέβαια αυτά τα χρήματα να μην είναι αποτέλεσμα συμφωνιών «κάτω από το τραπέζι», καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν έτσι όπως ήρθαν με τον ίδιο τρόπο να φύγουν.

Σήμερα ενδέχεται να είσαι αρκετά κτητικός/η με το/η σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας αν δεν προσπαθήσεις να το κοντρολάρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κρατήσεις μία χαλαρή στάση απέναντι σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς αυτό είναι το μυστικό για να τον/ην φέρεις κοντά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ενισχύσει το δυναμισμό σου αλλά και την πεποίθηση σου πως έχεις πάντα δίκιο! Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους αγαπημένους σου ανθρώπους, ιδιαίτερα αν εκείνοι έχουν διαφορετική γνώμη από εσένα πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα είσαι αρκετά εύθικτος/η σήμερα αλλά και απόλυτος/η σε περίπτωση που νιώσεις πως κάποιος δεν συμβαδίζει με τα θέλω σου. Προσπάθησε να μη μετράς τις κουβέντες των άλλων ιδιαίτερα των αγαπημένων σου προσώπων, καθώς αν ψάχνεις να βρεις κάτι για να παρεξηγηθείς είναι σίγουρο πως τελικά θα το βρεις.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς ενδέχεται να τον/ην πιέσεις παραπάνω από όσο πρέπει και τελικά η δράση να έχει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες και σίγουρα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί ένα έλλειμμα ενέργειας το οποίο πρέπει να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς. Σήμερα είναι πιθανόν να μη θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα, όμως επειδή αυτό δεν γίνεται προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που σε αγχώνουν καθώς είναι μία καλή αρχή για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η και η καχυποψία σου θα είναι υπεύθυνη για την πνευματική σου κόπωση. Προσπάθησε όσο γίνεται να μην αφήσεις τις σκέψεις που κάνεις να γίνουν σενάρια και άφησε το μυαλό σου να ξεκουραστεί!

Σήμερα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι διάφορα για το/η σύντροφό σου τα οποία όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό πριν του/ης προσάψεις οτιδήποτε δες το όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθησή σου σχετικά με μία νέα γνωριμία.

Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως αρκετοί από τους φίλους σου θα αναζητήσουν την παρέα σου αλλά και τη συμβουλή σου! Αυτό θα σου μειώσει δραστικά τον ελεύθερο χρόνο καθώς όλοι θα θέλουν να σε δουν! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς σε περίπτωση που δώσεις τις συμβουλές σου, αλλά οι φίλοι σου δεν τις ακούσουν. Αν το θέμα δεν σε αφορά άμεσα απόφυγε να ασκήσεις κριτική ακόμα και αν οι άλλοι δεν ακολουθήσουν αυτά που θα τους προτρέψεις!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι όσο πιο χαλαρός γίνεται με το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις πειστικός/η μαζί του/ης ακόμα και αν δεν το καταλάβεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην παρασυρθείς και ξεκινήσεις μία σχέση απλά γιατί βαρέθηκες να είσαι μόνος/η σου!

ΠΗΓΗ www.newsone.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr