Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 05/03
Www.true.gr

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 05/03

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  αναπολήσεις  όμορφες στιγμές που είχες περάσει κατά το παρελθόν.  Αυτό θα κρατήσει τη σκέψη σου απασχολημένη με αποτέλεσμα να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τίποτε άλλο, πόσο μάλλον με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.  Προσπάθησε να  κρατήσεις ισορροπίες καθώς θα είναι πολύ εύκολο να αφήσεις δουλειές που πρέπει να κάνεις σήμερα και τελικά θα μαζευτούν οι διπλάσιες προκειμένου να τις κάνεις αύριο.  Σκέψου να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου ως επιβράβευση σε περίπτωση που τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου καθώς αυτό θα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για εσένα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μείνεις στο σπίτι με το/η σύντροφό σου ακόμα και αν δεν κάνετε τίποτα ιδιαίτερο καθώς χρειάζεστε χρόνο αποκλειστικά για εσάς τους δύο.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να σε προσεγγίζει με πολύ πλάγιο τρόπο.

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τα «κοινά».  Αν είσαι μέλος σε κάποιο σύλλογο είναι πολύ πιθανόν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί ή να ασχοληθείς με κάποια εθελοντική εργασία που θα γίνει για καλό σκοπό.  Σήμερα ευνοούνται οι επαφές με παρέες και όλες οι συλλογικές δραστηριότητες καθώς θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο επικοινωνιακός/η και πιο ευδιάθετος/η από ότι είσαι.  Μέσα στις συναντήσεις που θα έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες για τα επόμενα σχέδιά σου.

Σήμερα παρακίνησε το/η σύντροφό σου να προσφέρετε από κοινού σε μία εθελοντική δράση καθώς αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο το σκοπό της δράσης αλλά  θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  γνωριμία που θα κάνεις ή έχεις κάνει πρόσφατα θα κάνει αισθητή και την παρουσία της αλλά και το ενδιαφέρον της προς εσένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνική σου αναγνώριση, θα σε απασχολήσουν άμεσα.  Προσπάθησε να μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις μόνο για να αποδείξεις τις  ικανότητές σου και προτίμησε τα μικρά αλλά σταθερά βήματα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν  τη δουλειά σου.  Καλό θα ήταν να αποφύγεις την «ψιλή κουβέντα» στον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς τη γνώμη σου για κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά σου, η οποία δεν θα είναι και η καλύτερη.

Σήμερα  για να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου θα πρέπει να θυμάσαι πως εκτός από επαγγελματικές υποχρεώσεις έχεις και αισθηματικές και είναι εξίσου σημαντικές! Αν είσαι ελεύθερος/η  το ενδιαφέρον σου για τη δουλειά θα καλύψει το ενδιαφέρον σου για την  προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να συναναστραφείς με ανθρώπους τους οποίους δεν βλέπεις τόσο συχνά και ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και είναι ιδανική για να πάρεις ένα τηλέφωνο κάποιο μακρινό σου συγγενή, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό ή τον/ην κουμπάρο/α σου για να ανταλλάξετε τα νέα σας! Μία επίσκεψη σε ένα συγγενικό σπίτι θα σε κάνει να περάσεις πολύ καλά για αυτό αν θέλεις επεδίωξε την! Ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή κάποιο ταξίδι θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και μπορεί να πάνε ανέλπιστα καλά.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείς με το/η σύντροφό σου και να κάνετε μία εκδρομή στη φύση ή έστω ένα περίπατο σε ένα αγαπημένο σας μέρος.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία συζήτηση που θα έχεις με κάποιον/α θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως έχετε πολλά κοινά!

Λέων


Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  κάνεις μία ενδοσκόπηση και να ασχοληθείς με τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και δείχνει πως κάποιες από τις σκέψεις σου ίσως να σε «ταλαιπωρούν» λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να σου προκαλούν δυσθυμία.  Η ημέρα εκτός από την ενδοσκόπηση ενδείκνυται και για να διευθετήσεις  οικονομικά θέματα που σχετίζονται και με τρίτους.  Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην μπλέξεις τις οικονομικές αποφάσεις με τις αισθηματικές και να μην αφήσεις να  επηρεάσει ο ένας τομέας τον άλλον,  καθώς ενδέχεται να υπάρξουν «απώλειες».

Σήμερα  είναι πιθανόν να νιώθεις συναισθηματική αναταραχή όμως αν επιλέξεις να μην τσακωθείς με το/η σύντροφό σου τότε σίγουρα θα καταφέρετε να περάσετε μία «θερμή» ημέρα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξυπνήσει το πάθος και θα σε ανανεώσει.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις στην ικανότητα να τους ακούς πραγματικά και αυτό  θα εκτιμηθεί δεόντως.  Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Ιχθύς και δείχνει πως θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες θα έχουν την τιμητική τους.  Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και κάποιες συζητήσεις σχετικά με μία νέα σχέση σε προσωπικό επίπεδο ή με μία νέα συνεργασία.  Βέβαια οποιαδήποτε γνώμη και αν ακούσεις καλό θα ήταν της τελικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν, να τις πάρεις εσύ.

Η επαφή με το/η σύντροφό σου θα σου κάνει πολύ καλό σήμερα καθώς θα έχεις την αίσθηση πως  κάποιος/α σε προσέχει για αυτό θα τον/ην προσέξεις και εσύ!  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία συζήτηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να κάνεις ξεκάθαρο τι  είναι αυτό που θέλεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχεις και να βάλεις σε σειρά κάποιες δουλειές ρουτίνας  τις οποίες έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.  Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα  αυτά που έχεις να κάνεις.  Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος προτίμησε να τον επενδύσεις στην ξεκούραση σου και μη φορτώσεις την ημέρα σου με άλλες υποχρεώσεις, ακόμα και αν είναι κοινωνικού περιεχομένου.  Ένα νέο σχετικό με το εργασιακό σου περιβάλλον θα φτάσει στα αυτιά σου και μπορεί να σε παραξενέψει, όμως αν δεν αφορά εσένα απόφυγε να το σχολιάσεις περαιτέρω.

Σήμερα είναι πιθανόν να  δεις μία συνάντηση με το/η σύντροφό σου σαν υποχρέωση για αυτό καλό θα είναι αν δεν έχεις τη διάθεση λόγω κούρασης, να του/ης εξηγήσεις και να μην κάνεις αγγαρεία.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία δουλειά που έχεις θα κυλήσει ευχάριστα καθώς εκεί θα γνωρίσεις και ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Σκορπιός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα φέρει στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να προσεγγίσεις και να «αγγίξεις» όλους τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.  Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με  δραστηριότητες και ανθρώπους που αγαπάς καθώς η επαφή μαζί τους θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.  Ακόμα ευνοούνται και οι αθλητικές δραστηριότητες για αυτό να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις ένα σπορ ή να κάνεις μία εγγραφή στο γυμναστήριο!  Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για αυτό σκέψου το και πάρε την απόφαση!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να παρακινήσεις το/η σύντροφο σου  να  ξεκινήσετε μαζί γυμναστήριο ή κάποια άλλη δραστηριότητα η οποία θα αρέσει και στους δυο σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ανεβάσει τη διάθεση σου και θα αρχίσει να σου εμπνέει συναισθήματα.

Τοξότης


Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα σε κάνει σπιτόγατο/α.  Δεν αποκλείεται να «ανταλλάξεις» με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου μία εξωτερική  υποχρέωση, καθώς  αν μπορέσεις θα αποφύγεις εντελώς να βγεις έξω.  Ακόμα και αν περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι καλό θα ήταν να  έχεις πλάνο εργασιών, γιατί αν δεν κάνεις τίποτα θα είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις να θυμάσαι γεγονότα που σε πλήγωσαν.  Αυτό  θα σε κάνει να ξεκινήσεις τα παράπονα και οι πρώτοι που θα τα ακούσουν θα είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου!

Σήμερα ενδέχεται να είσαι λίγο κυκλοθυμικός/η και σε περίπτωση που έχεις βρει το/η σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς θα είναι εύκολο να έρθετε σε αντιπαράθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη συγκρίνεις μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα  με καταστάσεις του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Οι συναντήσεις και οι επαφές με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει μόνο/η σου ακόμα και αν  το θέλεις.  Ένα τηλέφωνο από τον/ην αδερφό/η σου, ένα μήνυμα από κάποιο γνωστό σου που έχει να σε δει καιρό ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση στο δρόμο με κάποιο γείτονα σου, θα είναι αρκετά για να σε βάλουν σε διαδικασία να επενδύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μη θεωρήσεις χαμένο το χρόνο που θα περάσεις πίνοντας ένα καφέ με κάποιο πρόσωπο που σου έχει λείψει καθώς θα είναι πολύ βοηθητικός για τη διάθεσή σου!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα  για  εξωτερικές δραστηριότητες παρέα με το/η σύντροφό σου αλλά και εξορμήσεις στα μαγαζιά αρκεί να είσαι προσεκτικός/η με το μπάτζετ σου!  Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα σου μεταφέρει ευχάριστα νέα σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σε ωθήσει να δώσεις την πρέπουσα προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις.  Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις έναν απολογισμό των εσόδων και των εξόδων του τελευταίου διαστήματος,  να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να δεις τι μπορείς να αλλάξεις προκειμένου το ταμείο να μην είναι μείον.  Οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ευνοείται σήμερα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  καθώς  θα έχεις την τάση να κάνεις βιαστικές κινήσεις προκειμένου να τελειώνεις,  αυτές όμως δεν θα σε βοηθήσουν.

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις  συζητήσεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα με το/η σύντροφό σου αν δεν έχεις σκοπό να ακούσεις και τη δική του/ης γνώμη, η οποία ενδέχεται να είναι πολύ διαφορετική από τη δική σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η η ανασφάλεια που  νιώθεις μπορεί να σε κάνει να βγάλεις τελείως λάθος συμπεράσματα για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύες

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη  να είσαι προτεραιότητα για τους  αγαπημένους σου ανθρώπους.  Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να δείξεις εγωκεντρική συμπεριφορά σε  ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό δεν θα σε βοηθήσει.  Πριν πάρεις αποφάσεις για οποιοδήποτε θέμα προσπάθησε να σκεφτείς μήπως αυτά που θέλεις να κάνεις έρθουν σε κόντρα με αυτά που θέλουν οι άλλοι.  Καλό θα είναι να μην κινείσαι στα άκρα σήμερα και να προσπαθείς όσο γίνεται, να βρίσκεις μία μέση λύση στα ζητήματα που σχετίζονται με τους «άλλους»,  προκειμένου να κρατάς τις ισορροπίες.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να δεχτείς τη δική του/ης γνώμη.  Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τον εγωισμό σου να γίνει το  κύριο χαρακτηριστικό που θα δει κάποιος/α που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: e-zwdia.gr

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr