«Είμαι συγκλονισμένη από το θάνατό του. Θα έφυγε προσευχόμενος» Η αγαπημένη καλλιτέχνης Τζινα Πούλου, θρηνεί τον αγαπημένο Παπά Σπύρο
Www.true.gr

«Είμαι συγκλονισμένη από το θάνατό του. Θα έφυγε προσευχόμενος» Η αγαπημένη καλλιτέχνης Τζινα Πούλου, θρηνεί τον αγαπημένο Παπά Σπύρο

«Ειμαι συγκλονισμένη,όπως όλοι, από όσα συνέβησαν… Μολις πληροφορήθηκα πως απανθρακωθηκε ο παπα-Σπύρος, ο λατρεμένος μου παππούλης που λειτουργούσε στην Εκκλησία του Αγ.Νικολαου στο Χαλάνδρι. Ήταν στην Ταβέρνα μαζί με τα 26 άτομα που βρέθηκαν σε διπλανό χωράφι… διάβασα πως αυτά τα άτομα βρέθηκαν αγκαλιασμένα κ είμαι σίγουρη πως ήταν μαζί τους κ προσεύχονταν… δεν μπορώ να συνέλθω από τη θλίψη! Ήταν Άγιος παππούλης κ τον είχα και με είχε πολύ κοντά του…. Ο Θεός να αναπαύσει όλες αυτές τις ψυχούλες που έφυγαν τόσο άδικα…»

Αυτά ήταν τα λόγια σε μήνυμα της διάσημης Υψίφωνου σε Ελλάδα και εξωτερικό Τζίνας Πούλου, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Πάπα Σπύρος ο αγαπημένος Ιεράς του Χαλανδρίου κάηκε μαζί με τόσο κόσμο.

Το μήνυμα απευθύνθηκε σε φίλη της δημοσιογράφο και της ζητούσε πληροφορίες και μπορούνε να πούμε ότι κάπως έτσι όλη η Αθήνα ζητούσε πληροφορίες για δικούς και συγγενείς. Η ιστορία του Παπά Σπύρου όπως και τόσων συνανθρώπων μας συγκλόνισε το Πανελλήνιο.Η αγαπημένη καλλιτέχνης τηλεφωνησε στη γυναίκα του για να μάθει πληροφορίες και συνέχισε να ρωτά για περισσότερα στοιχεία «Το έμαθες για τον παπα Σπυρο;;; Έχεις άλλες πληροφορίες;;; Είπε στη γυναίκα του να φύγει κ εκείνος έμεινε με τους υπόλοιπους…. η γυναίκα του σώθηκε!!!

Έφτασαν τελικά με τη γυναίκα του στη θάλασσα αλλά ήταν ήδη σχεδόν νεκρός από τις αναθυμιάσεις κ με το που έπεσε στο νερό απλώς επέπλεε νεκρός. Τον βρήκε ο Νίκος ένα παληκάρι από το λιμενικό Τον πάνε τώρα στο νεκροτομείο κ μετά θα τον φέρουν για Λαϊκό προσκύνημα στον Ναό… μάλλον θα ταφεί στο Αγρίνιο διπλα στον πατέρα του…»

Πηγή; iellada.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr