«Είμαι περήφανη για το γιο μου» δήλωσε η μητέρα του ηθοποιού που φέρεται να βίασε τον ταξιτζή

Για τον 29χρονο Γιώργο Κάρκα μίλησαν οι γονείς και η αδερφή του προσπαθώντας να συμπαρασταθούν στον ηθοποιό που βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης. Η οικογένεια παραδέχτηκε τον εθισμό του σε ουσίες, έστω και περιστασιακά όπως δήλωσε ο πατέρας του, όμως ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος δεν θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. «Είναι θύμα μια καλοστημένης πλεκτάνης που θα αποδειχθεί».

Η μητέρα του ηθοποιού δηλώνει υπερήφανη για το παιδί της «ακόμα και αν βρίσκεται στη φυλακή»: «Εγώ ακόμα κι εκεί που είναι ο γιος μου, είμαι περήφανη για εκείνον. Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αργά η γρήγορα θα αποδειχτεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες, γύρισαν και του είπαν “όχι ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει”. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είναι στις φυλακές της Τρίπολης. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα αν είναι καλά το παιδί μας. Ο γιος μας ήταν πάνω σε πανικό. Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει δεν παίρνει αυτόν που έχει νιώσει την απειλή να τον πάει στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία».

Ενώ και η αδερφή του παραδέχτηκε ότι ο 29χρονος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν: «Δεν αμφισβήτησα ποτέ το τι είναι ο αδερφός μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχω επικοινωνήσει μαζί του, προσπαθεί να είναι καλά. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει τη συνείδήσή του καθαρή».

Σε χθεσινές δηλώσεις του ο πατέρας του Γιώργου Κάρκα παραδέχτηκε ότι ο γιος του έκανε περιστασιακά χρήση ουσιών, χωρίς αυτό να έχει κάποια σχέση με τα όσα ισχυρίζεται ο οδηγός ταξί. «Από ένα σημείο και μετά της διαδρομής, στήθηκε μια κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πηγαίνανε όπου να ‘ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί».

πηγή: mixanitouxronou.gr