Είμαστε Έλληνες, Παιδιά του Φωτός. Δεν Ηττηθήκαμε Ποτέ

Ο ιστορικός του μέλλοντος μελετώντας τις σκοτεινές ημέρες του παρόντος αλλά κι αυτές που θα ακολουθήσουν, θα τους καταγράψει όλους.
Τους προδότες, τους απάτριδες, τους βολεψάκηδες, τους ωχαδεφιστές, τους εθνοκάπηλους και τους δήθεν πατριώτες (αυτούς να φοβάσαι περισσότερο- κρύβονται καλά στον μανδύα τους) που έπαιξαν στα ζάρια τα ενδύματα ενός λαού προδομένου και βαθιά πληγωμένου.
Οι λέξεις θα είναι γεμάτες πόνο και αίμα, τόσο αίμα που η ίδια η Ιστορία δεν θα αντέξει και το ουρλιαχτό της θα ακουστεί ως σπαραχτική κραυγή από τα χείλη της: ΓΙΑΤΙ;
Όμως η Ιστορία θα καταγράψει και κάτι άλλο. Το έθνος των Ελλήνων δεν φοβήθηκε ποτέ ούτε τους εξωτερικούς εχθρούς, ούτε τους γενίτσαρους εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Ήρθε η ώρα για ένα νέο «κρυφό σχολειό», για μια εκ βάθους πολιτιστική αφύπνιση. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ο δρόμος μακρύς όμως δεν μας ταιριάζει το κλάμα πάνω από το χυμένο γάλα ούτε η λήθη, ούτε η εκδίκηση, αλλά το φως.
Διαβάζουμε την Ελληνική ΙΣΤΟΡΙΑ. Διαδίδουμε την Ελληνική ΙΣΤΟΡΙΑ. Χρησιμοποιούμε τον Ελληνικό πολιτισμό. Είμαστε Έλληνες, παιδιά του φωτός! Δεν ηττηθήκαμε.

πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com