Ηλιούπολη: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το σπίτι «φυλακή» Είχε συνεργούς ο αστυνομικός;
Www.true.gr

Ηλιούπολη: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το σπίτι «φυλακή» Είχε συνεργούς ο αστυνομικός;

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι-«φυλακή» της Ηλιούπολης, όπου 39χρονος αστυνομικός φέρεται να κρατούσε παράνομα 19χρονη την οποία εξέδιδε,

Στις εικόνες φαίνονται οι αστυνομικοί με τα πολιτικά να ερευνούν τόσο το ισόγειο διαμέρισμα όσο και το αυτοκίνητο του 39χρονου αστυνομικού που τελούσε σε αργία.

Στα δύο αυτά σημεία εντοπίστηκαν πολύτιμα στοιχεία που μπορούν να ξεκλειδώσουν τις έρευνες. Αναλυτικότερα, κατά τις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν δύο παράνομες αστυνομικές ταυτότητες, τρεις κάρτες μνήμης, ένας σκληρός δίσκος και ένα usb.
Από εδώ και πέρα η Αστυνομία επικεντρώνει την έρευνά της σε τυχόν συνεργούς του 39χρονου, καθώς η 19χρονη φέρεται να έδωσε στην κατάθεσή της πολύτιμα στοιχεία που αφορούν στις επαφές του. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός συνεργού του 39χρονου, ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί.

Το ερώτημα είναι εάν υπάρχουν και άλλοι συνεργοί, όπως και εάν κρύβεται κάποιο οργανωμένο κύκλωμα πίσω από την εκμετάλλευση της 19χρονης. Γείτονες του αστυνομικού ανέφεραν ότι έβλεπαν να μπαίνουν στο διαμέρισμα και άλλες νεαρές κοπέλες, χωρίς να γνωρίζουν όμως οτιδήποτε περισσότερο.

Το χρονικό
Η 19χρονη «δραπέτευσε» το περασμένο Σάββατο από το σπίτι όπου την κρατούσε με τη βία ο αστυνομικός στην Ηλιούπολη. Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο χώρο που τους υπέδειξε η τρομοκρατημένη κοπέλα και πέρασαν χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό, ο οποίος τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας.

Οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα του θύματος, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον.

Όσον αφορά στον πρώην αστυνομικό, φέρεται να κρατούσε «φυλακισμένη» σε διαμέρισμα της Ηλιούπολης την 19χρονη, με σκοπό να την εκδίδει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη κοπέλα είχε βιώσει τη φρίκη και από τον ίδιο της τον πατέρα κατά το παρελθόν: «Ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους».


Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του πρώην αστυνομικού, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (πατέρα του θύματος), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια, 3 συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM , 3 κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρός δίσκος και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB ).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα: αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρι και συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Πηγή : newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr