Ηλικιωμένος Ρίχνει την Τσάντα του Στο Δρόμο. Όταν Μια Κοπέλα Σκύβει να Βοηθήσει Ακολουθεί Κάτι Απερίγραπτο
Www.true.gr

Ηλικιωμένος Ρίχνει την Τσάντα του Στο Δρόμο. Όταν Μια Κοπέλα Σκύβει να Βοηθήσει Ακολουθεί Κάτι Απερίγραπτο

Φάρσα: Ο Βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Bill Greenham πήγε στην Walmart σε μια φωτεινή και ηλιόλουστη μέρα της Florida. Ξαφνικά, οι τσάντες του 89χρονου άνοιξαν και όλα του τα αντικείμενα έπεσαν στο τσιμέντο έξω από το κατάστημα.

Φάρσα: Πήγαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο 

Ο Bill στηρίζετε στο μπαστούνι και είναι γενικά ασταθής στα πόδια του, οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόταν βοήθεια για να πάρει τα πράγματά του … αλλά θα έδινε κάποιος βοήθεια στα ηλικιωμένα άτομα;

Εκείνη τη στιγμή πέρασε η Melissa Whittington μαζί με το θετό παιδί της Phillip, η οποία σταμάτησε για να σηκώσει τα πράγματα του Bill και να ρωτήσει αν ήταν εντάξει. Όμως η Μελίσσα και ο Φίλιπ δεν είχαν ιδέα ότι ο Μπιλ που ήταν στην πραγματικότητα βετεράνος, ήταν επίσης εθελοντής για μια φάρσα μπροστά από το κατάστημα από το Βόρειο Τμήμα Αστυνομίας Λιμένων.

Φάρσα: Πως εξελίχτηκε το σκηνικό

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι παρακολουθούσαν τη σκηνή από το αυτοκίνητο της ομάδας τους, είχαν τοποθετήσει στον χώρο στάθμευσης με κάμερες και μικρόφωνα.


Άκουσαν τη Μελίσσα να λέει σε έναν άλλο παρευρισκόμενο ότι ήταν πρόσφατα τα γενέθλια του Φίλιπ. Από τότε που έγιναν δύσκολοι οι καιροί για την οικογένειά τους, δεν ήταν σε θέση να πάρουν δώρα στο αγόρι.

Τότε οι αστυνομικοί αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο για όλες τις κρυφές κάμερες. Δεν θέλετε να χάσετε αυτή την απίστευτη χειρονομία καλοσύνης.

Διαβάστε επίσης

Εφευρετικότητα: 15 λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας


Θάνατος μωρού: Η προειδοποίηση μιας μάνας που το παιδί της πέθανε

Μηνιγγίτιδα: Κοριτσάκι αψηφά τις πιθανότητες και παλεύει για να δει

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr