Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο μιας νεαρής Tik Toker, το οποίο δείχνει το κόλπο που χρησιμοποίησε η μητέρα της προκειμένου να διώξει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που κάθισε μπροστά τους στην παραλία.

Μπορεί να πέτυχε το στόχο της, αλλά το κόλπο που χρησιμοποίησε η μητέρα της Madison Gooch, προκειμένου να διώξει το ηλικιωμένο ζευγάρι, δεν άρεσε σε όλους.

Η Madison Gooch λοιπόν, βρισκόταν σε μία μεγάλη παραλία με την οικογένειά της, όταν ένα ανδρόγυνο αποφάσισε να βάλει τα καρεκλάκια του, μπροστά της, με αποτέλεσμα να κόβει την θέα προς την θάλασσα.

Το γεγονός ότι υπήρχαν δεκάδες μέτρα ελεύθερης παραλίας για να καθίσουν, αλλά επέλεξαν να κάτσουν εκεί, την εκνεύρισε και τότε ήταν που η μητέρα της ανέλαβε δράση.

Τι έκανε; Έσπασε κάποια παξιμάδια και πήγε διακριτικά και τα έριξε πίσω τους, με αποτέλεσμα να μαζευτούν πολλά πουλιά και εν τέλει οι ηλικιωμένοι να αναγκαστούν να αλλάξουν θέση.

Ωστόσο, η κίνησή τους αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα σχόλια, ενώ κάποιοι άλλοι τα είχαν με το ζευγάρι που πήγε και έκατσε μπροστά στην άλλη παρέα.

@madison3gooch That man was heated #beachday ♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR