Ηλικιωμένη δέχεται κλωτσιές στο μετρό και αντί να τη βοηθήσουν τραβούν με τα κινητά
Www.true.gr

Ηλικιωμένη δέχεται κλωτσιές στο μετρό και αντί να τη βοηθήσουν τραβούν με τα κινητά

Η 78χρονη δέχεται επανειλημμένως κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα από έναν άνδρα, ο οποίος κάνει αναφορά σε μια πλατφόρμα με βίαια βίντεο. Φεύγει σαν κύριος, με τις αρχές να ενημερώνονται με καθυστέρηση, καθώς όλοι οι παριστάμενοι ήταν απασχολημένοι.

Με την απάθεια και την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο “φλερτάρει” έντονα βίντεο από τις ΗΠΑ, στο οποίο φαίνεται μια ηλικιωμένη γυναίκα να δέχεται επανειλημμένως κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα από έναν άνδρα ενώ βρίσκονται στο μετρό του Μπρονξ.

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα social media από χρήστη του twitter και προκάλεσε σάλο όχι μόνο για την άγρια επίθεση που δέχεται η ηλικιωμένη αλλά και για το ότι κανένας δεν επιχείρησε να σταματήσει τον δράστη και να την βοηθήσει, καθώς άπαντες προτίμησαν να απαθανατίσουν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα συνέβησαν πρώτες πρωινές ώρες πριν από λίγες μέρες. Η γυναίκα, που είναι μόνη της, προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της καθώς ο άνδρας συνεχίζει να την κλωτσάει, με τους παριστάμενους να ακούγονται να φωνάζουν.


Καθώς ο συρμός σταματάει σε στάση, ο δράστης φωνάζει κάτι στη γιαγιά πριν γυρίσει, κοιτάξει την κάμερα και πει κάτι που σχετίζεται με δημοφιλή ιστοσελίδα με βίαια βίντεο. Στη συνέχεια κατεβαίνει από το τρένο.


Η αστυνομία ανέφερε ότι κανείς δεν κάλεσε αμέσως τις αρχές. Αυτές ενημερώθηκαν όταν το τρένο έφτασε στην επόμενη και τελευταία στάση, με έναν μάρτυρα να το αναφέρει σε αστυνομικό που βρισκόταν στο σταθμό.

Η ηλικιωμένη δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, καθώς αιμορραγούσε και είχε οίδημα αλλά αρνήθηκε πρόσθετη ιατρική φροντίδα ενώ η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για τον δράστη να το αναφέρουν.

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr