Πα-Tέρας κακoπoιoύσε τις κόρες του από την ηλικία των 4 ετών και άφηνε κι άλλους άντρες να τις Bιάζoυv
Www.true.gr

Πα-Tέρας κακoπoιoύσε τις κόρες του από την ηλικία των 4 ετών και άφηνε κι άλλους άντρες να τις Bιάζoυv

Ένας πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του από την ηλικία των τεσσάρων ετών και άφηνε άλλα μέλη της συμμορίας του να τις βιάζουν.

Ο 80χρονος σήμερα άνδρας, του οποίου το όνομα δε μπορεί να γίνει γνωστό για να προστατευθεί η ταυτότητα των παιδιών του, δήλωσε την ενοχή του για το βιασμό και την κακοποίησή τους την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς, ο άντρας προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως η κακοποίηση των κοριτσιών του οφειλόταν σε ένα «όραμα» που είδε, στο οποίο μια από τις κόρες του ήταν πόρνη και ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά.

Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι ήθελε να “σοκάρει” το κορίτσι για να μην ακολουθήσει το δρόμο που είδε στο όραμα και γι’ αυτό τη βίαζε.

Η μητέρα των κοριτσιών γνώριζε την κακοποίηση και δεν έκανε τίποτα για να την σταματήσει, σύμφωνα με το Bulletin Townsville.

A monster father who sexually abused his daughters from the age of four and let his co-workers gang rape them has been jailed after over two decades of torment (stock image)


Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο άντρας ανάγκασε μία από τις κόρες του να κάνει σεξ με το σκυλί της οικογένειας.

Ο πατέρας έδινε τις κόρες του να τις βιάζουν άλλοι παιδόφιλοι και μία φορά, η μητέρα έδωσε 300 δολάρια στην μία κόρη της, η οποία ήταν τότε 15 ετών, για να κάνει έκτρωση το παιδί που περίμενε από βιαστή της.

“Ο πατέρας μου είναι άνθρωπος που φοβόμουν σε όλη μου τη ζωή,” είπε μία από τις κακοποιημένες κόρες του.

“Ήμουν απλά ένα μικρό κορίτσι και δεν καταλάβαινα τι έκανα λάθος για να δικαιολογήσω αυτή την κακοποίηση που δεχόμουν από τον πατέρα μου.”


Η γυναίκα αναφέρει λεπτομερώς πώς ολόκληρος ο «κόσμος της καταστράφηκε» και «η ζωή της άλλαξε για πάντα» όταν η μητέρα της έμαθε για την κακοποίηση που δεχόταν από τον πατέρα της και δεν έκανε τίποτα για να τη σταματήσει.

Όταν έφτασε στην ενηλικίωση η κακοποίηση δεν σταμάτησε και μία φορά, ο πατέρας βίασε την κόρη του ενώ ήταν έγκυος από τον σύζυγό της.

Judge Lynham sentenced the father to 27 years jail, causing one of the daughters to let out a cry from the public gallery (Townsville District Court pictured)

Ο πατέρας τη βίασε ενώ ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά και την απείλησε να σκοτώσει ή την ίδια ή το αγέννητο παιδί της, αν έλεγε κάτι σε κάποιον.

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr