Ηλίας Βρεττός: Το Μυστήριο με το Λευκό Βανάκι και ΤΙ Κατέγραψαν οι Κάμερες Ασφαλείας.
Www.true.gr

Ηλίας Βρεττός: Το Μυστήριο με το Λευκό Βανάκι και ΤΙ Κατέγραψαν οι Κάμερες Ασφαλείας.

Ένα λευκό βανάκι το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα αναζητά η τροχαία από τις κάμερες στην παραλιακή. Όπως κατέθεσε ο Ηλίας Βρεττός όσο και η οδηγός του αυτοκινήτου ήταν αυτό το όχημα που τους “έκλεισε” και προκάλεσε το τροχαίο.

Ο Ηλίας Βρεττός νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετά το τροχαίο στην παραλιακή. Ακόμη η κατάστασή του δεν επιτρέπει στους γιατρούς να προχωρήσουν σε επέμβαση για την αποκατάσταση των καταγμάτων στα πόδια και στη λεκάνη.

Ο τραγουδιστής ήταν αδιάθετος, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και έτσι ζήτησε από τη φίλη του να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο. Κάθισε στη θέση του συνοδηγού και όλα έδειχναν καλά μέχρι τη στιγμή που το αυτοκίνητο έφτασε στην παραλιακή στο ύψος του ξενοδοχείου “Λόντον”.

Εκεί, όπως περιέγραψαν τόσο ο τραγουδιστής όσο και η φίλη του Σοφία Φυρού, ένα λευκό βανάκι που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα τους “έκοψε” το δρόμο με αποτέλεσμα η οδηγός να κάνει αριστερά.Οι ρόδες του αυτοκινήτου βρήκαν στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έλεγχος και το αυτοκίνητο να χτυπήσει με το πλάι στο δέντρο.Ευτυχώς τόσο η οδηγός όσο και ο τραγουδιστής που καθόταν στο σημείο όπου το όχημα προσέκρουσε στο δέντρο φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.

Τώρα, με βάση τα όσα έχουν αναφέρει και οι δύο από την τροχαία ελέγχονται τα πλάνα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, αλλά και από κοντινά καταστήματα ώστε να αντοπιστεί ο οδηγός του βαν.

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr