Ηλίας Βρεττός: Λύγισε ο πατέρας του τραγουδιστή έξω από το νοσοκομείο και Αποκάλυψε ότι τα Χειρουργεία ΔΕΝ είναι 2 αλλα...
Www.true.gr

Ηλίας Βρεττός: Λύγισε ο πατέρας του τραγουδιστή έξω από το νοσοκομείο και Αποκάλυψε ότι τα Χειρουργεία ΔΕΝ είναι 2 αλλα…

Ο πατέρας του Ηλία Βρεττού συγκινημένος έξω από το νοσοκομείο μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Ο Ηλίας Βρεττός, όπως είναι γνωστό, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μετά τη μία μέρα νοσηλείας του στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Φάληρο. Στο πλευρό του τραγουδιστή, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι γονείς του.

Ο πατέρας του, Βαγγέλης Καραβασίλης – όπως είναι το πραγματικό όνομα του Βρεττού – συγκινήθηκε μιλώντας για την κατάσταση υγείας του παιδιού του και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη του.Μεταξύ άλλων ο κύριος Καραβασίλης είπε: «Ήταν όπως όλοι έχετε δει ένα πολύ δύσκολο τροχαίο. Εκείνο που έχω να εκφράσω εκ μέρους του Ηλία και εκ μέρους της οικογένειας μου είναι τις ευχαριστίες σε όλον τον κόσμο που στάθηκε στο πλάι μας. Η αγάπη του είναι η δύναμή μας, η δύναμη του Ηλία να αντιμετωπίσει 3-4 χειρουργεία πολύ σοβαρά. Ελπίζω να είναι μέχρι εκεί…»!
Και υπογράμμισε πως το παιδί του είχε Άγιο και συγκεκριμένα την Αγία Φιλοθέη. Και δεν την ανέφερε τυχαία, αφού την ημέρα του τροχαίου ήταν της Αγίας Φιλοθέης.

Δείτε όλα όσα είπε ο πατέρας του στην εκπομπή του star «Αλήθειες με τη Ζήνα»!
https://youtu.be/msAmy0-vt3E

Πηγή:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr