Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik: Δεν είναι πολύ καιρό μαζί και ήδη πήραν τη μεγάλη απόφαση
Www.true.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik: Δεν είναι πολύ καιρό μαζί και ήδη πήραν τη μεγάλη απόφαση

Είναι πολύ λίγο καιρό μαζί αλλά όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι #Yes, ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν ήδη πάρει την πρώτη σοβαρή απόφαση για τη σχέση τους.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Open, το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερις μήνες, απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία και σύντομα πρόκειται να ζήσει και κάτω από την ίδια στέγη.

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, το εντυπωσιακό μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM και ο γνωστός ράπερ σκέφτονται μέσα στο επόμενο διάστημα να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι της Ηλιάνας και όχι σε εκείνο του Snik που βρίσκεται κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Το εντυπωσιακό μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM και ο γνωστός ράπερ σκέφτονται μέσα στο επόμενο διάστημα να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, σκέφτονται να συγκατοικήσουν στο σπίτι της Ηλιάνας και όχι σε εκείνο του Snik που βρίσκεται κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.


Την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθησαν σε έξοδό τους μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της να απολαμβάνουν τη βραδιά τους σε γνωστό εστιατόριο όπου και γιόρτασαν τα γενέθλια της Έλενας.

Η Ηλιάνα δείχνει να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Το ίδιο και ο Snik στον οποίο η Ηλιάνα φαίνεται πως έχει βρει όλα όσα αναζητούσε σε έναν άνδρα.

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr