Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μεταμορφώνεται για γνωστό περιοδικό και απλά είναι θεά!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Νέα Υόρκη, ωστόσο δεν λέει να φύγει από την πατρίδα της. Το καταξιωμένο μοντέλο επέστρεψε στην Ελλάδα, για τις ανάγκες του Greece’s Next Top Model και τώρα που το reality μόδας ολοκληρώθηκε αποφάσισε να μείνει λίγο παραπάνω, καθώς της έγιναν αρκετές επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες και αποδέχτηκε.

Όπως καταλαβαίνεις, η καλλονή μετά την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Η Ηλιάνα δεδομένου της δυναμικής της προσωπικότητάς αλλά και της εντυπωσιακής, εξωτερικής της παρουσίας έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα media.

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλλον – το φωτογραφικό πλατό – και πόζαρε στον φωτογραφικός φακό του αγαπημένου της Δημήτρη Σκουλού για το περιοδικό Madame Figaro του Φεβρουαρίου. Το πανέμορφο μοντέλο μεταμορφώθηκε, άλλαξε διάφορα looks και μας παρέσυρε σε ένα απολαυστικό παιχνίδι με τη μόδα και το φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

newsit