Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Δεν περνάει καλά. Και φαίνεται”
Www.true.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Δεν περνάει καλά. Και φαίνεται”

Απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3 προβλήθηκε στην εκπομπή Pop Up και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με τους συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια της εκπομπής μίλησε για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τόνισε πως στον φετινό κύκλο του ριάλιτι φαίνεται να μην περνάει καλά.

“Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφηση. Πολλή ένταση. Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες -γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά, ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.


Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα.

Όταν ξεκινάει μια φωτογράφηση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω ότι έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος.”, είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr